ADO Den Haag

Cars Jeans Stadion

Haags Kwartier 55

2491 BM Den Haag

070-3054530

cz@adodenhaag.nl Bekijk website

Geen onbekende in de geel-groen gestreepte shirts. Al jaren draait de voetbalclub mee in de hoogste divisie van nationale sport nummer 1. En ADO Den Haag is meer dan een voetbalvereniging.

ADO Den Haag is een strategisch partner in de marketing mix. Zowel als partner van Business Netwerk Haaglanden als strategisch partner voor bedrijven die het steeds belangrijker vinden met sponsoring onder de aandacht te komen en dat de ‘business’ die zij realiseren middels die sponsoring ook inzichtelijk wordt gemaakt. Via de inzet van ADO Den Haag content, databases, mediaplatformen, ticketing en merchandise is ADO Den Haag een breed communicatieplatform en faciliteert ontmoetingen tussen producenten en afnemers. Een echte netwerkomgeving en de prima partner voor ons eigen netwerk.

De mogelijkheden bespreken? U bent van harte welkom voor een Haags bakkie! Neem contact op met onze afdeling Commerciële Zaken via email  of bel 070-3054530.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier