Ado Den Haag

Geen onbekende in de geel-groen gestreepte shirts. Al jaren draait onze voetbalclub mee in de hoogzste divisie van nationale sport nummer 1. En ADO Den Haag is meer dan een voetbalvereniging.

ADO Den Haag is een strategisch partner in de marketing mix. Zowel als lid van Business Netwerk Haaglanden als strategisch partner voor bedrijven die het steeds belangrijker vinden met sponsoring onder de aandacht te komen en dat de ‘business’ die zij realiseren middels die sponsoring ook inzichtelijk wordt gemaakt. Via de inzet van ADO Den Haag content, databases, mediaplatformen, ticketing en merchandise is ADO Den Haag een breed communicatieplatform en faciliteert ontmoetingen tussen producenten en afnemers. Een echte netwerkomgeving en de prima partner voor ons eigen netwerk.

Maatschappelijk partner

Naast de mogelijkheid om toe te treden als strategisch partner is ADO Den Haag ook een sterk maatschappelijk bewuste onderneming. Binnen de thema’s ‘gezondheid, ‘participatie’ en ‘educatie’ wordt een groot aantal maatschappelijke activiteiten georganiseerd waaraan elk jaar in samenwerking met scholen, wijkcentra, sportclubs en ziekenhuizen, honderden mensen met verschillende achtergronden deelnemen.

De Blindentribune, ADO-fit, OldStars, De Held, Playing for Success, geRAAKt!, VO Voetbal League en ADO werkt zijn slechts enkele voorbeelden van het brede scala aan activiteiten.

De mogelijkheden bespreken? U bent van harte welkom voor een Haags bakkie! Neem contact op met onze afdeling Commerciële Zaken via email  of bel 070-3054530.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier