Wittebrug

Donau 120 (Forepark)
2491 BC Den Haag

06-22973510

info@wittebrug.nl Bekijk website

Wittebrug & Wittebrug Lease zijn trotse partners van Business Netwerk Haaglanden. Wittebrug vertegenwoordigt de gerenommeerde merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens maar ook gebruikte auto’s onder het label Wittebrug | Occasions. Wittebrug opereert vanuit 11 vestigingen in de regio Den Haag, Delft, het Westland, Leiden en de Duin- & Bollenstreek. Een tevreden klant, vakmanschap, klantvriendelijkheid en werken in een leuk team zijn belangrijke pijlers binnen Wittebrug.

Naast de verkoop en onderhoud van de genoemde merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot, Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Hyundai onder de naam DAVO Groep, een Profile Car & Tyre center, schadeherstel, lease en Finance & Insurance. Bij Wittebrug werken inmiddels meer dan 750 medewerkers. We zijn een stabiele, innovatieve en betrouwbare werkgever.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier