Van Leersum Dranken BV

Tiber 88 – 90

2491 DK Den Haag

 

070-3550693

info@vanleersumdranken.nl Bekijk website

Van Leersum Dranken is een écht familiebedrijf. Wat 35 jaar geleden begon als een wijnhandel in Scheveningen is uitgegroeid tot een professionele drankengroothandel voor horeca, sportverenigingen, scholen en andere grootverbruikers. De tweede generatie van Leersum, de broers Tim en Bo, hebben het bedrijf in een modern jasje gestoken en zijn voortdurend bezig met verbeteringen en innovaties om onze relaties te blijven verrassen.

Wij bieden een compleet assortiment van wijnen, bieren, gedistilleerd, frisdranken, zuivel, barbenodigdheden en relatiegeschenken aan. Met ons grote aanbod kunnen wij aan vrijwel elke vraag voldoen en door onze jarenlange ervaring in de horeca en de groothandelswereld weten wij waar jij als ondernemer naar op zoek bent. Ons uitgebreide netwerk en onze goede contacten met leveranciers zorgen ervoor dat wij bijna alles uit voorraad kunnen leveren

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier