UTS Van der Geest Verhuizingen

Opslaglocaties

 

Wolga 14

 

2491 BJ Den Haag

 

Hoofdkantoor

 

Zuiderweg 90

 

2289 BR Rijswijk

Bunschoterweg 200
3089 KC Rotterdam

070 399 42 41

info@utsvandergeest.nl Bekijk website

Familiebedrijf UTS Van der Geest Verhuizingen is opgericht in 1926. Richard van der Geest is de vierde generatie die het bedrijf leidt. De kernwaarden die het bedrijf al 90 jaar een sterke naam in de regio Den Haag en omstreken bezorgen, staan ook onder zijn leiding hoog in het vaandel. Betrokkenheid, service en vertrouwen, daar gaat het om.

 

Geen verhuizing is hetzelfde. De dienstverlening van Van der Geest past zich daarom volledig aan op de specifieke situatie en wensen van de klant. Particulieren, bedrijven, zorginstellingen en scholen zijn bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een vlekkeloze verhuizing zodat u tijd overhoudt voor andere zaken…

 

Verhuizen is mensenwerk. Bij UTS Van der Geest Verhuizingen werken 25 verhuizers in vaste dienst. Onze verhuizers hebben allen een afgeronde vakopleiding en bij elkaar honderden jaren ervaring in de verhuisbranche. Dat kan niet elk bedrijf zeggen!

 

Vertrouwen en een prettige werksfeer
Onze verhuisteams werken met uiteenlopende hoogwaardige materialen. In Nederland zijn we vooral actief in groot Den Haag en groot Rotterdam, maar ook voor internationale opdrachten staat ons team voor u klaar. Kwetsbare meubels worden verpakt, schilderijen gaan in schilderijdozen of kisten, uw televisie gaat in een speciale koffer en uw piano verhuizen we in een speciale hoes. Uw inboedel is bij ons in vakkundige en vertrouwde handen. Bovendien zorgt ons team voor een prettige sfeer waardoor u uw verhuizing niet snel meer zult vergeten!

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier