SCG Advocaten

Nieuwe Uitleg 21
2514 BR Den Haag

088-9094970

mgroenleer@scg-advocaten.nl Bekijk website

Ons kantoor is met het team advocaten en scheidingsmediators één van de grootste familierechtkantoren van Nederland. Wij helpen onze cliënten uit binnen- en buitenland in alle mogelijke familie- en erfrechtelijke geschillen met een persoonlijke aanpak.Adviseren en begeleiden in familie- en erfrechtelijke kwesties; dat is waar wij in onze praktijk dagelijks mee bezig zijn. Wij zijn betrokken bij onze cliënten in een vaak beladen en onzekere periode van het leven. Ieder met een eigen aanpak, maar allemaal zo adequaat mogelijk en naar de menselijke maat werkend. De advocaten van de Eindhovense vestiging houden kantoor aan de Parklaan 54, onze Amsterdamse vestiging aan De Lairessestraat 151 en vestiging Den Haag is gelegen aan de Nieuwe Uitleg 21.

Wanneer u behoefte heeft aan een no-nonsense begeleiding bij het zoeken naar een fatsoenlijke regeling of het krijgen van een goede beslissing van de rechter, gaan wij graag met u het gesprek aan.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier