Provite

Dat telemarketing nog steeds één van de meest effectieve middelen is om contacten te leggen en te onderhouden, wordt eigenlijk in deze branche feitelijk bewezen. BNH is trots dat vanaf heden het Haagse Provite is aangesloten in het netwerk. Welkom Margot als nieuw lid!
Houtaar bevestigt dit: “Provite is al ruim 40 jaar een onderscheidende, ervaren speler in kwalitatieve telemarketing en leadgeneratie Het zich onderscheiden van online mogelijkheden kan via onze aanpak. Wij zorgen onder meer voor kwalitatief, goede leads en laten die uitvoeren door Senior (in leeftijd, ervaring en tone-of-voice) professionals, die dit oprecht een leuk vak vinden.”
“Ik volg BNH al een tijdje en door de positieve ontwikkelingen en mogelijkheden binnen het platform sluiten wij graag aan. Ik – of mijn collega Tom Tielrooij – ben er vanaf heden dan ook graag bij betrokken,” aldus Margot Houtaar, eigenaar van Provite.

070-3134444

info@provite.nl Bekijk website

Provite – Groot Hertoginnelaan 12 – 2517 EG Den Haag

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier