MobiWerk B.V.

Reflectiestraat 19
2631 RV Nootdorp

070-8200567

info@mobiwerk.nl Bekijk website

Hét uitzendbureau voor het OV

Het openbaar vervoer is er voor ons allemaal. We stappen dagelijks in honderden bussen, treinen en trams zonder na te hoeven denken over veiligheid. Dat is een gegeven. Iedere dag weer.

Ongeacht uw bestemming, het tijdstip of de verkeersomstandigheden kunt u rekenen op toegewijde chauffeurs die hun vak verstaan. Gastheren en -vrouwen die vol passie en vakmanschap persoonlijk zorg dragen voor duizenden reizigers en ongemerkt onderdeel zijn van uw leven.

Die samen met u reizen naar uw werk, naar oma, naar school, naar een vakantiebestemming of naar een wedstrijd van uw favoriete voetbalclub. Of ze nu winnen of niet, onze chauffeurs staan er. Dat is kwaliteit. Onzichtbaar, vakbekwaam, betrouwbaar en dienstbaar. De chauffeurs en bestuurders van MobiWerk zijn ‘mensen mensen’. Persoonlijk getraind voor en ervaren door de kilometers die ze maken. Geselecteerd op bijzondere vaardigheden die niet iedereen bezit, maar die het verschil maken tussen vervoer en een zorgeloze en ontspannen rit.

Stap in… voel je thuis. We vertrekken zo!

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier