MAIN Energie

Oplagestraat 1

1321NK Almere

088 08 09 100

Bekijk website

MAIN Energie is als onderdeel van het Europese energiebedrijf Audax Energia (www.audaxenergia.com) dé energieleverancier voor de zakelijke markt. Door onze persoonlijke benadering geven wij energie een gezicht. Bij ons krijgt u uw eigen accountmanager die samen met u de energiebehoeftes en wensen van uw onderneming doorneemt en u op basis hiervan een voorstel op maat geeft. Daarnaast hebben wij innovaties ontwikkeld die ervoor zorgen dat u inzicht in uw verbruik krijgt en grip krijgt op uw energiekosten. Voordat uw contract afloopt neemt uw accountmanager contact met u op om een nieuw voorstel te doen. Bij ons dus geen stilzwijgende verlenging van uw contract. Dat is zakendoen met MAIN!

 

Visie
MAIN Energie streeft ernaar om als energieleverancier op een duurzame manier een groot marktaandeel in de Nederlandse zakelijke markt te krijgen door op basis van klantwensen en behoeften het energieverbruik inzichtelijk te maken.

 

Onze kernwaarden
De kernwaarden van MAIN Energie zijn:

    • Persoonlijk contact
    • Transparantie in de energiemarkt
    • Innovatieve dienstverlening naar aanleiding van klantwensen
    • Kwaliteit van dienstverlening

De processen van MAIN Energie worden periodiek gecontroleerd. MAIN Energie is al geruime tijd ISO gecertificeerd (9001:2015) en toont hiermee aan dat haar interne processen op orde zijn. MAIN Energie is bovendien door de ACM (Autoriteit Consument & Markt) als erkend leverancier van elektriciteit en gas aangemerkt. De ACM is belast met de uitvoering en het toezicht op de naleving van de Elektriciteitswet 1998 en de Gaswet.

 

Daarnaast houden wij ieder jaar een klanttevredenheidsonderzoek wat ons in staat stelt te voldoen aan de wensen van onze klanten. In 2017 beoordeelden onze klanten ons met een 7,8!

 

Awards
MAIN Energie heeft de afgelopen jaren menig ondernemers prijs ontvangen. Wij werden en worden genomineerd vanwege onze innovatieve benadering van de klant en de bovengemiddelde groei die wij jaar in jaar uit weten te realiseren.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier