Audax Renewables

Oplagestraat 1

1321NK Almere

088-0809100

d.lambooy@mainenergie.nl Bekijk website

Audax Renewables is sinds 2003 de energiepartner van zakelijk Nederland.

Door onze persoonlijke benadering geven wij energie een gezicht. Bij ons krijgt u uw eigen energiespecialist, die samen met u de energiebehoeftes en wensen van uw onderneming doorneemt en u op basis hiervan een voorstel op maat geeft. Daarnaast hebben wij innovaties ontwikkeld die ervoor zorgen dat u inzicht in uw verbruik krijgt en grip krijgt op uw energiekosten. Voordat uw contract afloopt neemt uw energiespecialist contact met u op om een nieuw voorstel te doen. Bij ons dus geen stilzwijgende verlenging van uw contract. Dat is zakendoen met Audax Renewables!

Naamsverandering per 1 mei 2023!

Audax Renewables zet een grote stap vooruit als dé toekomstgerichte energieleverancier voor de zakelijke markt! Vanaf 1 mei 2023 zal MAIN Energie, de Nederlandse dochteronderneming van het Europese bedrijf, definitief verdergaan onder de naam Audax Renewables. Zes jaar geleden nam de Europese energieleverancier Audax Renewables met het hoofdkantoor in Barcelona een meerderheidsbelang in MAIN Energie. De laatste jaren is de Nederlandse dochter volledig in handen van Audax, per 1 mei 2023 wordt dit dus bestendigd met de naamswijziging naar Audax Renewables.

Contactpersonen:

Dirk-Jan Lambooy: d.lambooy@mainenergie.nl

David van Panhuys: d.vanpanhuys@mainenergie.nl

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier