Lensink Transport BV

Schieweg 97 hj

2627 AT  Delft

015-8330300

info@lensink.nl Bekijk website

Lensink Transport bezorgt niet alleen van A naar B, maar wij denken ook met u mee. Transporteurs zijn er genoeg. Maar als u een betrouwbare logistieke partner zoekt dan bent u bij Lensink Transport aan het goede adres. Lensink Transport bezorgt uw pakket niet alleen op tijd en volgens afspraak, maar wij kunnen daarnaast nog veel meer voor u betekenen. Denkt u daarbij aan montage-, installatie-, assemblage-van van uw goederen. Bovendien bieden wij ook een full service pakket aan waarbij het afleveren van uw pakket slechts een onderdeel is.  Wij hebben ons gespecialiseerd in meubeltransport en de installatie daarvan. Wij werken dan ook voor gerenommeerde bedrijven uit de kantoormeubelbranche.

Maar ons totale klantenbestand is zeer divers. U kunt ook bij ons terecht voor spoedzendingen, overnight- en dedicated transport. Kortom voor alles wat u van een professioneel  transporteur mag verwachten.Lensink Transport beschikt over een groot magazijn waar wij u kunnen helpen met uw binnenkomende goederen. Wij kunnen echt alles voor u regelen. U kunt denken aan: opslag, voorraadbeheer, assemblage, op- en overslag, verzendklaar maken van uw goederen tot bezorging en montage op locatie. Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van onze ICT omgeving. Het is dan ook mogelijk om uw opdrachten direct in ons systeem te plaatsen.

Lensink transport zet zich in om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Het is daarom ook mogelijk om uw zending klimaatneutraal te bezorgen. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier