Kasterop

Kasterop
Edisonstraat 11c
2723 RS Zoetermeer

079-3311550

verkoop@kasterop.nl Bekijk website

OVER ONS

Kasterop is in 1982 opgericht door de heer Kasterop. Deze had toen al vele jaren ervaring met het repareren en verkopen van reinigingsmachines en zeer veel kennis van vloerreinigingstechnieken.

Kasterop is een handelsonderneming. Wij leveren schoonmaakbenodigdheden en machines aan schoonmaakbedrijven, bedrijven, instellingen en particulieren. Daarnaast geeft Kasterop regelmatig advies bij reinigingsvraagstukken. Ook hebben wij een eigen technische dienst en werkplaats, waar wij reparaties aan alle merken en soorten reinigingsmachines uitvoeren. Onze technische dienst verricht tevens reparaties en NEN Keuringen bij klanten op locatie.

Kasterop kent drie hoofdactiviteiten:

  1. Het verkopen van schoonmaakbenodigdheden zoals reinigings- en beschermingsmiddelen, plastic zakken, papierwaren zoals handdoekjes en toiletpapier, bezems, maar ook werkwagens, mopemmers, watertanks enz.
  2. De import van het Duitse merk reinigingsmachines (Columbus) en dealership van Meclean reinigingsmachines. Verder verkopen wij vrijwel alle andere merken (waaronder Santoemma, Matrix en Eurosteam) reinigingsmachines. Daarnaast verkopen wij gebruikte reinigingsmachines met garantie.
  3. Een reparatieafdeling voor alle merken en soorten reinigingsmachines. Doordat we een eigen technische dienst hebben, kunnen we een onderhoudsbeurt, een NEN 3140 keuring of een reparatie aan uw reinigingsmachine vaak snel uitvoeren. Indien het nodig is, kunnen we ook bij u op locatie langskomen om de werkzaamheden te verrichten. Tevens verhuren we verschillende reinigingsmachines.

Verder beschikt het Kasterop over een eigen osmose-waterinstallatie met een voorraadtank van 5000 liter. Wij leveren dit water aan glazenwassers. Het water kan 24/u per dag, dus ook buiten openingstijden afgenomen worden dmv munten.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier