House of Lords

House of Lords is even Haags als het Binnenhof of het Lange Voorhout. In het Louwman Museum, thuisbasis van het huidige House of Lords, is de oorspronkelijke gevel herbouwd van het pand aan de Lange Poten, dat in de jaren tachtig moest wijken voor de gebouwen van de Tweede Kamer.

Achter de karakteristieke entreekoepel verpoosde zich de Haagse chic, alsmede de politieke elite en de top van het bedrijfsleven. Maak een voorstelling van de koetsen die kwamen voorrijden, van ministers met steek, van diners-dansant, zigeunerorkesten, Pièces montées en prachtig opgemaakte schalen. In het internationaal bekende Michelin-sterrenrestaurant – 25 jaar lang met bezieling geleid door Luc Talsma, vader van de huidige Maître d’Hôtel – zijn vaak belangrijke politieke en zakelijke beslissingen genomen. In de Eerste Wereldoorlog bespraken de in Den Haag ingekwartierde Engelse officieren hier strategische en soms ook persoonlijke kwesties. Hierdoor ontstond in 1917 de naam House of Lords.

Het huidige House of Lords zet de klassieke waarden en tradities voort in een eigentijds kader en voegt daarmee een hoofdstuk toe aan de rijke geschiedenis. Voor Maître d’Hôtel Raymond Talsma is het ook een persoonlijke missie: het is een eerbetoon aan zijn vader Luc.

070-2055355

sales@houseoflords.nl Bekijk website
Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier