Groot Taxaties & Consultancy o.z.

J.P. Coenstraat 7
2595 WP Den Haag

070 - 8200340

info@groottaxaties.nl Bekijk website

Groot taxaties & consultancy o.z. is een dynamische onderneming met een passie voor vastgoed.

Wij beschikken altijd over de actuele stand van zaken op vastgoedgebied. Door de jarenlange praktijkervaring die wij hebben opgebouwd, kunnen wij een deskundig, gefundeerd en betrouwbaar taxatierapport opstellen.

Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel. De ruime ervaring, specifieke deskundigheid en onafhankelijkheid staan borg voor objectiviteit en kwaliteit.

Wij taxeren voor zowel de particuliere als zakelijke markt, financiële instellingen en intermediairs en stellen betrouwbare taxatierapporten op die met maximale zorgvuldigheid worden samengesteld.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen.

Tevens staan onze taxateurs ingeschreven in zowel het Wonen/MKB register als het Bedrijfsmatig Register van het NRVT te Rotterdam.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier