DUTCH’N DECENT

ONS HOOFDKWARTIER
Esperantostraat 10
2518LH, DEN HAAG

070 711 30 98

info@dutchanddecent.nl Bekijk website

WIE ZIJN WIJ
Wij zijn een stel kledinggekken met een passie voor horeca.

Horeca en kleding draaien allebei op passie, het is een lifestyle. Het is dan ook niet zo gek dat ons team of heeft gewerkt in de horeca of altijd bezig is met koken of gasten naar hun zin te maken. Door deze ervaring weten wij wat er speelt en wat voor behoefte u als professional heeft.

 

WAT DOEN WIJ
Wij zorgen voor een passende kleding oplossing voor uw horecaonderneming.

Dit doen wij door voor uw bedrijf en haar mensen het juiste kledingconcept te bedenken.

Of het nu om een hotel, restaurant, disco, bar of cateraar gaat, iedereen heeft zo zijn specifieke wensen. Design, voorraad, snelle leveringen, budget verantwoord, exclusief wij hebben voor iedereen de juiste outfit.

 

VOOR WIE

Kleding voor de gastvrije sector in de breedste zin van het woord.

Werken in de horeca is een manier van leven, een passie die niet voor iedereen is weggelegd. Constant ervoor zorgen dat gasten het naar hun zin hebben is een vorm van topsport.

Om top te presteren heb je dan ook het juiste materiaal nodig. Niet alleen de kurkentrekker om de wijn te openen of het koksmes om de groente in brunoisse te snijden maar ook de juiste kleding.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier