DGA Financieel Adviseurs BV

Kranenburgweg 94
2583 EN Den Haag

Postbus 82059
2508 EB Den Haag

070 - 355 66 48

info@dga.nl Bekijk website

DGA Financieel Adviseurs is al 20 jaar hét adres in Den Haag en omstreken voor al uw financiële zaken. Zowel voor particuliere relaties als voor zakelijke relaties. Als één van de grotere advies- en bemiddelingskantoren hebben wij op ieder gebied specialisten in huis om u een gedegen financieel advies te geven, waarbij ouderwetse service en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

 

Of het nu gaat om een hypotheek, verzekering, lening of pensioen: onze ervaren adviseurs bekijken samen met u welke oplossing het beste bij uw persoonlijke situatie past. Ook voor al uw verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunnen wij u tarieven bieden die tot de laagste in Nederland behoren.

 

Omdat wij volledig onafhankelijk opereren en niet gebonden zijn aan enige bank of verzekeringsmaatschappij, bent u verzekerd van een objectief advies. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt bekijken wij niet alleen welk product de laagste tarieven heeft, maar ook welke partij de meest gunstige voorwaarden heeft die passen bij uw situatie en wensen.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier