De Tuinderij

Van Wijklaan 2

2678 NJ De Lier

015-3801580

info@detuinderij.nl Bekijk website

Het begon allemaal in 2004 onder de naam Solex Tours Westland als een ‘uit de hand gelopen hobby’ van oud-eigenaar Joop van Mil. Vanuit een kleine kwekerij werden SolexTours georganiseerd door Westland en Midden-Delfland. Later werden er buffetten aangeboden, aansluitend aan de solextour. Op eenvoudige wijze was de kwekerij gedeeltelijk afgezet voor een eetgelegenheid. In 2010 moest de firma uitwijken naar een nieuwe locatie: ‘De Tuinderij’ was een feit.

Op de grens van Midden-Delfland en het Westland (De Glazen Stad) is De Tuinderij, midden in de polder & langs het water, gevestigd. Gezien de toename van reserveringen werd de locatie groots opgezet. Vandaag de dag beschikken we over vele unieke hilarische activiteiten waarmee we iedereen, van jong tot oud, een onvergetelijke dag bezorgen. Op ‘De Wurft’ kan men diverse spelen doen en rondstruinen door het museum met tal van oude brommers & nostalgische bezienswaardigheden. In de huiskamers (jaren 60/70 stijl) kunt u, na uw geboekte activiteiten, terecht voor een hapje en een drankje. Alles op 1 locatie maakt uw dagje uit compleet.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier