Colorworks

Colorworks Den Haag

Binckhorstlaan 36

2516 BE ’s-Gravenhage

Colorworks Amsterdam (op afspraak)

Gedempt Hamerkanaal 179

1021 KP Amsterdam

Openingstijden: ma-vr 09.00 – 17.30 uur

+31 (0)85 485 71 40

info@colorworks.nl Bekijk website

Print & Creatie

OP ONZE VESTIGING IN DEN HAAG HEBBEN WE ONZE MODERNE EN GEAVANCEERDE PRINTERS EN APPARATUUR STAAN. BIJ EEN KLEINERE OPLAGE IS DIGITAAL PRINTEN DE VOORDELIGSTE TECHNIEK VOOR BIJVOORBEELD BROCHURES, VISITEKAARTJES EN FLYERS TOT A3 FORMAAT.

Posters printen we op onze speciale posterprinter en kan tot A0. Digitaal printen geeft een kwaliteit die nagenoeg dezelfde kwaliteit heeft als full color offset drukwerk. Digitaal printen is in ieder geval de snelste techniek plus het printwerk kan gepersonaliseerd worden, waarbij er keuze is uit zeer veel papiersoorten die wij op voorraad hebben.

ONZE UV-PRINTER GEEFT DE MOGELIJKHEID OM OP ALLE HARDE EN VLAKKE MATERIALEN FULL-COLOUR TE PRINTEN.

Dit kan op kunststof, aluminium, karton en bijvoorbeeld hout. Signing voor evenementen, prints op hout of aluminium en fietskratjes worden in een razend tempo geprint. Met onze nieuwste aanwinst; de frees kunnen we het plaatmateriaal desgewenst contoursnijden en zelfs verdiept fresen. De mogelijkheden zijn eindeloos door de combinatie van apparatuur en materialen.

 

Layout & Design

COLORWORKS HEEFT EEN EIGEN ONTWERPTEAM VAN 3 PERSONEN. NADAT DE SPECIFIEKE WENSEN VAN DE KLANT BESPROKEN EN UITGESTIPPELD ZIJN MET ONZE ORDERBEGELEIDERS, GAAT ONS ONTWERPTEAM AAN DE SLAG. GEBOORTEKAARTJES, TROUWKAARTEN EN ANDER FAMILIEDRUKWERK ZIJN VOOR ONS DAGELIJKSE KOST.

Ook flyers, posters, entreetickets, programmaboekjes en consumptiebonnen voor diverse evenementen worden het hele jaar door in diverse thema’s en soorten door ons ontworpen. Naast logo-ontwerp en huisstijlen, verzorgen we ook al het andere zakelijke drukwerk, zoals handouts, jaarverslagen en informatieve brochures.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier