Centrum voor Bedrijfsopvolging (Den Haag)

Deltaplein 247

2554 GW  Den Haag

06-39797662

brian.ploeg@cvbinfo.nl Bekijk website

Per jaar staan u en duizenden andere ondernemers uit het MKB voor de taak om hun bedrijfsopvolging te regelen. Het Centrum voor Bedrijfsopvolging BV adviseert, coacht en begeleidt ondernemers in het onoverzichtelijke en vaak emotionele traject van bedrijfsopvolging. Naast advisering bij familieopvolging, levert het CvB totaaladvies bij alle andere vormen van bedrijfsoverdracht binnen het MKB. Denk aan (strategische) overnames, Management Buy-Outs, Management Buy-Ins en bijvoorbeeld samen- werkingsverbanden, maar ook bedrijfssplitsingen.

Brian Ploeg: ‘Als ervaren adviseur begeleid ik ondernemers die nadenken over een bedrijfsoverdracht of bedrijfsaankoop. Beiden vragen een deskundig adviseur die u bijstaat in de zorgvuldig te nemen stappen. Een betrokken specialist die naast u staat en waakt voor uw belangen. Iemand waar u op kunt bouwen. Dat is waar ik in mijn werk voor sta en waar ik iedere dag naar mijn beste kunnen invulling aan geef’.

 

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier