Artradis Bedrijfsoverdrachten

Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

070-2040087

brian.ploeg@artradis.nl Bekijk website

Een bedrijf kopen of verkopen leidt veelal een hele nieuwe fase in voor de ondernemer. Soms is het traject al vaker door lopen maar in veel gevallen beginnen ondernemers voor het eerst aan dit traject.

Bij het starten van de onderneming heeft de ondernemer nog veel vragen, over bijvoorbeeld hoe de toekomst zich gaat ontwikkelen en wat er op de onderneming af zal komen.

Dit geldt ook voor bedrijfsoverdracht, het verlopen van het traject is nog niet te overzien. Veel vragen spelen een rol zoals: wat is mijn bedrijf waard, hoe vind ik een koper voor mijn bedrijf zonder dat de verkoop algemeen bekend wordt in de markt, hoe stel ik de vereiste documentatie op, etc.

Een bedrijfsoverdracht is een mooi proces en een leerzaam proces voor de ondernemer.
Artradis biedt specifiek voor dit proces hulp zodat het proces goed en zorgvuldig verloopt. De belangen voor de ondernemer zijn veelal groot, bijvoorbeeld doordat de verkoop van de onderneming dient voor toekomstig inkomen. Om te voorkomen dat er risico’s worden geaccepteerd die niet volledig kunnen worden overzien, begeleidt de Artradis adviseur iedere stap met de informatie die voor u relevant is, terwijl u zelf volledig aan het stuur blijft.

Dat is comfortabel zakendoen!

 

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier