Central Park Voorburg

Oosteinde 14
2271 EH Voorburg

070-3872081

info@centralparkvoorburg.com Bekijk website

Bij Central Park kunt u terecht voor diverse gelegenheden, zowel zakelijk als privé.

Alle ruimten zijn voorzien van veel daglicht en gelegen in een groene omgeving en stijlvol ingericht.
Lunch of diner, een drankje in de bar, een romantische break of weekend in één van de luxe kamers of suites, een verjaardag, huwelijksdiner of zelfs trouwen in Central Park: het kan allemaal, niets is te gek!

Zakelijk of Leisure

Ook de zakelijke gast wordt in Central Park op zijn wenken bedient: diverse aparte zalen van 4 tot 100 personen waar ongestoord een besloten lunch, diner, vergadering of seminar georganiseerd kan worden.
Pluspunten zijn de ideale, centrale, ligging ten opzichte van de belangrijke snelwegen A4, A12, A13 en A44 binnen 5 minuten afstand en een groot privéparkeerterrein en gratis parkeren.

Kleine ondernemers, nationale en internationale toonaangevende bedrijven en het Corps Diplomatique hebben allemaal Central Park binnen no time ontdekt.

En wat te denken als de zon schijnt: genieten van het mooiste terras van Nederland voor lunch & diner of alleen een lekker glas wijn met pata negra.

 

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier