Canon Business Center Den Haag

Loire 174

2491 AL Den Haag

088-2105500

Bekijk website

Canon Business Center Den Haag is onderdeel van Canon Business Center Nederland met haar hoofdkantoor te Breda. Inmiddels bestaat de organisatie al weer 15 jaar en is uitgegroeid tot het grootste Business Center binnen Europa.

De kracht van de gehele organisatie zit ‘m in de ambitie van de medewerkers die past bij de DNA van de organisatie. Samen ondernemen staat binnen Canon Business Center Nederland centraal, want in partnerschap wordt alles beter, mooier, sterker, inspirerender, efficiënter en innovatiever.

Onze expertise is gericht op document management en informatiebeheer, waarbij het van belang is om onze relaties te inspireren het beste uit zichzelf en hun organisatie te halen teneinde perfect te kunnen verbinden richting een digitale toekomst. We merken namelijk dat veel bedrijven worstelen met vraagstukken binnen de digitale transformatie.

De kernwaardes van Canon Business Center Nederland beogen het doel om verwachtingen te overtreffen en te inspireren om perfect te verbinden.

Anders ondernemen
Een efficiënte samenwerking start met onderscheidend zijn. Grenzen opzoeken binnen een nieuwe manier van ondernemen en hierin verder kijken dan de gebaande wegen.

Voorspelbaar
Afspraak is afspraak. Presteren binnen de gestelde deadlines zonder onverwachte verrassingen en verwachtingen overtreffen richting onze relaties.

Jouw Regionale Partner

Om perfect met organisaties te kunnen verbinden dien je natuurlijk wel dicht bij jouw relatie te staan. Letterlijk en figuurlijk. Het is hierin van belang dat je ‘de taal van de streek’ kan spreken. Want alleen dan krijg je inzicht in het volledige plaatje. Canon Business Center Nederland heeft zodoende een vertegenwoordiging in de regio Den Haag ( Westland, Rijnland, Bollenstreek en het Groene Hart).

Terug naar het overzicht