BoitenLuhrs Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Regulusweg 11
2516 AC ‘s-Gravenhage

088 - 999 36 66

info@boitenluhrs.nl Bekijk website

Wij zijn een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor en ondersteunen bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland met het incasseren van hun uitstaande geldvorderingen. Daarnaast adviseren wij onze klanten actief om hun debiteurenbeheer te optimaliseren. BoitenLuhrs Incasso Gerechtsdeurwaarders is aangesloten bij de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders.

Missie

Wij geloven in afspraak is afspraak en in rechtvaardigheid in onze maatschappij. Daar willen wij als financiële dienstverlener zoveel mogelijk bijdrage aan leveren. Sinds onze oprichting in 1972 zijn we inmiddels gepokt en gemazeld in het vak.

En we weten één ding heel zeker: incasseren doe je samen. In “samen” ligt namelijk dè sleutel tot succes. Wij streven daarom naar langdurige en bestendige relaties met onze klanten. En daar zetten al onze ambitieuze incassoprofessionals zich elke dag weer 100% voor in.

Visie

Te laat betalen kost ons allemaal een hoop geld. Op dit moment loopt het MKB in Nederland veel geld mis door oninbare facturen. Daardoor gaan sommige bedrijven zelfs failliet. Juist nu de economie zo kwetsbaar is, moeten we die neerwaartse spiraal voorkomen en doorbreken. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om incassokwesties zo efficiënt en effectief mogelijk op te lossen. Wij opereren integer richting alle stakeholders die betrokken zijn bij de uitvoering van onze werkzaamheden. Hier hanteren wij hoge ethische maatstaven voor en eisen eerlijkheid in al onze contacten: met klanten, leveranciers en natuurlijk debiteuren.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier