Beekman en Verbeek BV

Oude Middenweg 17

2491 AC Den Haag

0174-505685

info@beekmanverbeek.nl Bekijk website

Na beide een rijke carrière als financieel expert in verschillende functies op het niveau van financieel directeur/CFO te hebben vervuld, hebben wij, Edwin Beekman en Barry Verbeek, besloten onze kennis en kunde te bundelen en een eigen financieel-organisatieadviesbureau op te richten.

De jarenlang opgedane ervaring bij grote bedrijven in allerlei branches, waaronder de agri- horti- en foodsector, willen wij op deze manier ook toegankelijk maken voor ondernemers met (familie)bedrijven die (nog) niet de omvang hebben om een eigen fulltime financieel directeur in dienst te hebben.

Maar ook willen wij onze expertise inzetten om grotere gevestigde bedrijven, al dan niet parttime, te ondersteunen op een breed scala van vraagstukken/management ondersteuning op o.a. financieel gebied. Denk hierbij aan herstructureringen, reorganisaties, herfinancieringen of bedrijfsopvolging.

Door juist ook aan de kant van de ondernemer te hebben gezeten, begrijpen wij als geen ander het cultuuraspect en de emotionele waarde van de ondernemer en zijn onderneming. Op deze manier zijn we de ultieme sparringpartner en vertrouwenspersoon voor menig ondernemer.

Wij staan graag 24/7 en 365 dagen per jaar klaar voor ondernemend Nederland. Dit kan met de inbreng van onze eigen expertise, maar ook door de inzet vanuit ons brede netwerk van multi-disciplinaire specialisten en professionals met velerlei expertises. Van sparringpartner in de directiekamer tot hulp bij herstructurering/herfinanciering van uw bedrijf, van hulp bij de bedrijfsopvolging tot implementatie en inrichting van uw backoffice systemen.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier