Ahead Group

Donau 90-92

2491 BC Den Haag

070-3367304

info@aheadgroup.nl Bekijk website

Over de Ahead Group

 

De Ahead Group vertegenwoordigt drie B.V.’s: Ucility, Djinny en UTS Abbink, die het best te typeren zijn als logistieke alleskunners.

 

Ucility

 

Ucility is een facilitaire uitblinker. Huisvesting, inrichting, schoonmaak, beveiliging, onderhoud, (ICT)installaties… De lijst met services is eindeloos. Daarmee is ook meteen gezegd hoe onmisbaar Ucility voor bedrijven is. Want als alles vlekkeloos verloopt, kunnen medewerkers gewoon hun werk doen. En dat is eigenlijk heel speciaal.

 

Djinny

 

Djinny maakt het waar op de bouwplaats in de drukke binnenstad: sneller, schoner en vooral efficiënter bouwen. Dankzij een geraffineerd proces van analyse, cordinatie, voorraadbewaking en transport maakt Djinny de bouwplaats lean &clean. Dat scheelt geld, tijd en vervuiling.

 

UTS Abbink

 

Van bedrijfsverhuizingen tot (spoed)opslag: voor elke logistieke uitdaging in Zuid-Holland heeft UTS Abbink de juiste mensen, expertise, flexibiliteit, ervaring en capaciteit. En dat is een hele geruststelling. Want hoe groot, gevoelig of omvangrijk de vraag of opdracht ook is: de mensen van UTS Abbink denken aan elk detail en zorgen dat medewerkers altijd ongehinderd door kunnen.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier