ADO Den Haag

 

NV ADO Den Haag

Haags Kwartier 55

2491 BM Den Haag

 

 

070-3054500

info@adodenhaag.nl Bekijk website

ADO Den Haag en Business Netwerk Haaglanden (BNH) gaan intensief van de mogelijkheid gebruikmaken om elkaar én elkaars netwerk te versterken. De businessclubs van beide partijen zijn een driejarige overeenkomst aangegaan, die dus tot medio 2023 zal lopen.

Dankzij de overeenkomst kunnen de businessclubs elkaars netwerk beter benutten en vergroten. Voor ADO Den Haag geldt dat er veel bestaande sponsoren, maar ook potentiële businessleden zijn aangesloten bij het BNH. De club organiseert voor dit zakelijke netwerk overigens elk seizoen een businessevent rondom een wedstrijd. Daarnaast vindt er aan weerszijden een aantal exposure-activiteiten plaats, zodat de businessclubs bij elkaar onder de aandacht blijven. In tijden als deze, waarin de bal niet rolt, blijft het voor ADO Den Haag belangrijk om de contacten met het MKB warm te houden en in het licht hiervan is de samenwerking met het BNH van grote waarde. Aan de andere kant zorgt de aantrekkingskracht van ADO Den Haag voor veel nieuwe leden bij het BNH.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier