070 Vastgoed

Hoge Nieuwstraat 30

2514 EL  Den Haag

070-2192707

info@070vastgoed.nl Bekijk website

070 Vastgoed heeft zich op de Haagse vastgoedmarkt door de jaren heen bewezen als zeer actieve, professionele vastgoedbelegger.

Waar meer dan 15 jaar geleden begonnen werd met het splitsen van een dubbel bovenhuis naar 2 enkellaagse appartementen voor de verhuur, werd al snel de stap gemaakt naar het bouwkundig splitsen van grotere panden naar meerdere zelfstandige appartementen voor zowel de verhuur als de verkoopmarkt. Ernstig verslechterde panden en complexen waar ten tijde van de financiële crisis niemand een oplossing voor had, werden met veel creativiteit herontwikkeld tot splinternieuwe, sleutelklare appartementen.

Deze discipline heeft zich door de jaren ontwikkeld tot de specialiteit om, met het toevoegen van waarde en het juiste ontwikkelplan, verouderd vastgoed te transformeren tot duurzame woongebouwen. Zo kunnen deze weer generaties een cruciale functie vervullen in de woonbehoefte van de stad.

Momenteel houden wij ons naast alle transformaties, renovaties en verdichtingsprojecten ook bezig met nieuwbouwontwikkelingen in de regio. Op deze wijze kunnen wij voor ieder gebouw of perceel de beste oplossing realiseren. Uiteraard worden deze allen opgeleverd met een duurzaam energielabel.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wilt u ook periodiek de nieuwsbrief van Business Netwerk Haaglanden ontvangen, schrijf u zich dan nu in via het onderstaande formulier:

klik dan hier