BNH Padelborrel + (evt.) Walking diner bij Estate Padel Club vanaf 17.30 uur (aanmelden kan t/m 1 april 2024)

8, 9 en 11 april 2024 ‘BNH PadelEvent+’ bij Estate Padel Club – Welgelegen – te Rijswijk

Let op: de padelplaatsen zijn vergeven. Er is alleen nog plaats voor de Padelborrel + (evt.) Walking Diner vanaf 17.30 uur op donderdag 11 april. U kunt zich hiervoor hieronder nog aanmelden t/m 1 april 2024.

 

Na een succesvol padelevent in 2023 worden ook in 2024 de messen geslepen tijdens het BNH PadelEvent+. Het belooft wederom een spannende strijd te worden tussen de leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Een strijd waarbij sportiviteit, verbinding en netwerken centraal staan. Wie worden de opvolgers van John Rozenboom en Marjet Groenleer (gevorderden) en Corne Baldwin en Jan Kuyt en Brenda Kuyt-Koelemij (beginners)?

 

Foto (vlnr): Leonard van Spronsen (BNH), Sander Pronk (Intenza), Jordi Goulooze (Suzuki Kees Balvert), Camil Bouwhuis (Estate Padel Club) en Necdet Arslan en Bas Foss (beiden ANL IT)

 

Dankzij de sponsoren Suzuki Kees Balvert, ANL IT, Intenza en Estate Padel Club zal het dit jaar een meerdaags toernooi worden in twee categorieën, namelijk beginners/licht gevorderden (voorrondes op 8 april) en de gevorderden (voorrondes op 9 april). De locatie waar alle activiteiten plaatsvinden is bij Estate Padel Club – Welgelegen (Laan te Blotinghe 1, 2282 NJ te Rijswijk). Presentator Wilfred Genee zal namens ShowBird deelnemen aan het padeltoernooi.

 

 

Donderdag 11 april:  Alleen inschrijving voor Netwerkborrel + Walking Diner nog mogelijk!!

NB: Netwerkborrel + Walking Diner is voor alle partners en (premium) leden!

Finales

16.30 uur: Start finales

17.30-19.00 uur: Heerlijke netwerkborrel met hapjes/drankjes

19.00 uur: Aansluitend ‘Walking Diner’ (met passende, muzikale omlijsting).

20.30 uur: Einde bijeenkomst

De finale wedstrijden op 11 april starten om 16.30 uur. De inloop voor de Netwerkborrel is om 17.30 uur, met een heerlijke borrel met hapjes met aansluitend een ‘Walking Diner’ met uiteraard de prijsuitreiking. Er wordt voor muzikale omlijsting gezorgd. Je kunt in sportkleding aan de netwerkborrel & ‘Walking Diner’ deelnemen.

 

Mede mogelijk gemaakt door:

        

 

Aanmelden Padelborrel + Walking Diner op donderdag 11 april vanaf 17.30 uur