Verbinding BNH leden centraal tijdens ‘BNH PadelEvent+ week’ voor ondernemend Haaglanden!

8, 9 en 11 april 2024 ‘BNH PadelEvent+’ bij Padel Estate Club – Welgelegen – te Rijswijk

 

Na een succesvol padelevent in 2023 worden ook in 2024 de messen geslepen tijdens het BNH PadelEvent+. Het belooft wederom een spannende strijd te worden tussen de leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Een strijd waarbij sportiviteit, verbinding en netwerken centraal staan. Wie worden de opvolgers van John Rozenboom en Marjet Groenleer (gevorderden) en Corne Baldwin en Jan Kuyt en Brenda Kuyt-Koelemij (beginners)?

 

Foto (vlnr): Leonard van Spronsen (BNH), Sander Pronk (Intenza), Jordi Goulooze (Suzuki Kees Balvert), Camil Bouwhuis (Padel Estate Club) en Necdet Arslan en Bas Foss (beiden ANL IT)

 

Dankzij de sponsoren Suzuki Kees Balvert, ANL IT, Intenza en Padel Estate Club zal het dit jaar een meerdaags toernooi worden in twee categorieën, namelijk beginners/licht gevorderden (voorrondes op 8 april) en de gevorderden (voorrondes op 9 april). De locatie waar alle activiteiten plaatsvinden is bij Padel Estate Club – Welgelegen (Laan te Blotinghe 1, 2282 NJ te Rijswijk). Presentator Wilfred Genee zal namens ShowBird deelnemen aan het padeltoernooi.

 

 

Programma BNH PadelEvent+ 8,9 en 11 april:

 

Maandag 8 april:

Voorrondes categorie Beginners & licht gevorderden  

14:30-16:30 uur: Beginners/licht gevorderden

16:30-18:30 uur: Beginners/Licht gevorderden

U hoort vooraf hoe laat u aanwezig dient te zijn. De winnaars gaan door naar de kwart- en halve finales op donderdag 11 april.

 

Dinsdag 9 april:

Voorrondes categorie Gevorderden & wedstrijdpadellers 

14:30-16:30 uur: Gevorderden/wedstrijdpadellers

16:30-18:30 uur: Gevorderden/wedstrijdpadellers

U hoort vooraf hoe laat u aanwezig dient te zijn. De winnaars gaan door naar de kwart- en halve finales op donderdag 11 april.

 

Donderdag 11 april:

NB: Netwerkborrel + Walking Diner met Directeuren is voor alle partners en (premium) leden!

Finales

16.30 uur: Start finales

17.30-19.00 uur: Heerlijke netwerkborrel met hapjes/drankjes

19.15 uur: ‘Walking Diner met Directeuren’ (met passende, muzikale omlijsting)

De finale wedstrijden op 11 april starten om 16.30 uur. De inloop voor de NetwerkBorrel is om 17.30 uur, met een heerlijke borrel met hapjes met aansluitend om 19.15 uur een speciale editie van ‘Walking Diner met Directeuren’ met uiteraard de prijsuitreiking. Er wordt voor muzikale omlijsting gezorgd.

 

GEZAMENLIJKE KRINGBIJEENKOMST OP DINSDAG 9 APRIL van 12.00-14.00 uur

NB: Er is op dinsdag 9 april van 12.00-14.00 uur overigens een gezamenlijke business kring bijeenkomst van Business Netwerk Haaglanden op de Estate Padel Club, met – onder het genot van een lunch – presentator Wilfred Genee als gast. Deze editie is speciaal voor kringleden, die hier persoonlijk voor uitgenodigd worden. Wilfred Genee neemt ons mee in het thema ‘Ondernemerschap=topsport’. Zijn komst wordt mogelijk gemaakt door BNH-partner ShowBird.

 

Foto: Wilfred Genee is tijdens de gezamenlijke lunchkring op 9 april spreker met het thema ‘Ondernemerschap=topsport’

 

Er is plaats voor 48 teams beginners/licht gevorderden én 48 teams gevorderen/wedstrijdpadellers. Het is van belang om bij aanmelding aan te geven welke speelsterkte je hebt. Je speelt tijdens de voorrondes twee wedstrijden van één uur achter elkaar. Dit kan zijn van 14.30 -16.30 uur of van 16.30 -18.30 uur. De spelregels worden bij aanvang uitvoerig toegelicht.

Inschrijvingsvoorwaarden voor BNH standaard & kringleden: Je kunt je als individu inschrijven en daarbij kun je aangeven met welk BNH – lid je een team wil vormen. Uiteraard met medeweten van dit mede-lid. Schrijf je je als individu in dan bepaalt de organisatie na loting met welke ander individuele BNH inschrijving je speelt.

Inschrijvingsvoorwaarden voor BNH premium leden: U kunt als BNH-premium lid met een team inschrijven van twee personen waarbij de 2e persoon bij voorkeur uit de eigen -organisatie komt of ondernemer is.

Inschrijvingsvoorwaarden voor BNH partners & sponsoren: Partners en sponsoren kunnen met twee teams inschrijven, waarbij het 2e team een zakelijke relatie mag zijn.

De wedstrijdleiding is in handen van Padel Estate Club te Rijswijk.

 

Let op bij het aanmelden dat u het volgende aangeeft:

  • Categorie speelsterkte aangeven (beginners/licht gevorderde of gevorderde/wedstrijdpadeller)
  • Bent u wel/niet aanwezig tijdens de borrel op donderdag 11 april vanaf 17.30 tot 19.00 uur
  • Meldt u zich aan (als directie) voor de ‘Walking Diner met Directeuren’ vanaf 19.15 uur

 

Mede mogelijk gemaakt door:

        

 

Aanmelden 8, 9 en 11 april BNH PadelEvent+ bij Padel Estate Welgelegen te Rijswijk