Speciale ‘P-Diner’ van Business Netwerk Haaglanden bij ‘Beso by Simonis’ op 14 mei

NB: Alleen voor partners & premium leden van BNH

 

Op dinsdag 14 mei van 18.00 uur tot 21.30 uur is er een speciale editie voor alléén partners (maximaal twee personen) & premium leden (één persoon) van Business Netwerk Haaglanden (BNH): het zgn. ‘BNH P-Diner bij ‘Beso by Simonis’ gelegen aan de Visafslagweg 99, 2583 DM te Den Haag (Scheveningen).

 

Onlangs was de opening van het achtste restaurant van familiebedrijf Simonis in Scheveningen onder de naam ‘Beso by Simonis’. Aan het roer staat Naomi Simonis (26) die onder supervisie van broer Alain Simonis, de dagelijkse leiding heeft. ‘De naam, die ‘kus van Simonis’ in het Spaans betekent, is in lijn met de keuken. In onze nieuwe zaak worden namelijk authentieke Spaanse gerechten geserveerd, maar dan in een nieuw jasje’, aldus een enthousiaste Naomi Simonis. En op dinsdag 14 mei zijn de partners en premium leden van BNH te gast in het nieuwe restaurant.

 

Foto: ‘Beso by Simonis’, de locatie voor het P-Diner van BNH op dinsdag 14 mei 2024 (alleen voor partners & premium-leden)

 

Voor Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH is het een passend moment om de partners en premium leden in een gezellige, verbindende atmosfeer met elkaar te laten netwerken. ‘Dit stond al even op ons lijstje en de commitment van partners en premium leden willen we dan ook op deze wijze waarderen’, aldus Corijn.

 

‘Tijdens de samenkomst op dinsdag 14 mei van de partners en premium leden van BNH, worden er diverse Spaanse gerechten met passende wijnen geserveerd’, geeft Van Spronsen alvast een klein tipje van de sluier. ‘Maar binnenkort zal de aanmeldingsmodule starten en het volledige programma bekend worden gemaakt’.

 

Kortom, SAVE THE DATE voor partners en premium leden van BNH: dinsdag 14 mei vanaf 18.00 uur.

 

Alvast meer weten over Restaurant ‘Beso by Simonis‘? Ga dan naar www.beso-bysimonis.nl

 

 

Partners (2 personen) en premium leden ( 1 persoon) van BNH kunnen zich aanmelden voor deelname aan deze bijeenkomst.

 

Aanmelden deelname P-Diner voor partners & premium leden bij Restaurant 'Beso by Simonis' op 14 mei