SAVE THE DATE!!! Voor alle BNH-leden: uitnodiging voor presentatie nieuwe NUNA door BNH-lid Linneweever op woensdag 15 mei

Linneweever uit Wateringen – en lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH) – en het Brunel Solar Team nodigen jullie uit op 15 mei 2024 vanaf 19.30 uur voor een unieke presentatie van de nieuwe NUNA 12S, waarmee het team van studenten aan de TU Delft later dit jaar de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika gaat rijden. Alle leden van BNH zijn van harte welkom.

 

Het Brunel Solar Team is meervoudig wereldkampioen en won de beroemde Bridgestone World Solar Challenge in Australië maar liefst 7 keer. Maar het beleefde ook dramatische momenten zoals in 2019 toen de auto op de laatste dag van de race in gewonnen positie vlamvatte en volledig uitbrandde. Voor iedere race wordt een volledig nieuwe verbeterde auto gebouwd door een nieuw team van studenten die daarvoor een compleet studiejaar opofferen. Deze avond biedt een ongekend kijkje achter de schermen bij het ontwikkelen en bouwen van de auto’s, de uitdagingen, de passie, de teamgeest en de wil om te winnen.

 

Foto: SAVE THE DATE 15 mei, waarbij alle leden van BNH welkom zijn tijdens de Presentatie van de Nuna 12S namens Linneweever.

 

Linneweever is al jaren sponsor van dit prachtige project en levert alle oog- en oorzorg aan alle leden van het team waaronder de onmisbare zonnebrillen van het bekende merk Serengeti. Die zorgen voor bescherming maar ook voor een helder zicht onder alle omstandigheden.

Event: Netwerkpresentatie Nuna 12S op woensdag 15 mei 2024

Aanvang: 19.30 uur, 20.00 uur presentatie Nuna 12S.

Daarna onder het genot van een hapje en een drankje volop gelegenheid om de auto te bekijken, met elkaar en met de BNH-leden en teamleden te praten en uiteraard de Serengeti zonnebrillen te bekijken en te passen!

Locatie: Lijm & Cultuur | Rotterdamseweg 272 |2628 AT Delft

 

 

 

Aanmelden deelname presentatie + netwerkbijeenkomst Linneweever inzake Sasol Solar Challenge op woensdag 15 mei 2024