Midzomer Netwerkevent BNH op maandag 1 juli 2024 van 17.00-22.00 uur in Kijkduin!

Op maandag 1 juli 2024 van 17.00 tot 22.00 uur vindt het Midzomer Netwerkevent van BNH plaats bij BLOW Beach House aan het Zandmotorpad bij het meest zuidelijke stukje strand van Kijkduin (2554 GK te Den Haag).

 

Eigenaren Toine de Klerk en Chris Dingemanse – premium lid bij BNH – ontvangt het BNH netwerk in een ontspannen sfeer in de wereld van BLOW. Heerlijk borrelen en netwerken met de lekkerste wijnen en hapjes om vervolgens culinair te genieten van de heerlijkste BBQ gerechten. Voetjes in het zand en genieten op zomerse muziekklanken en het ondergaan van de zon en met elkaar de zomer inluiden.

 

Foto: eigenaren Toine en Chris van BLOW Beach, gastheren van het Midzomer Netwerkevent van BNH op 1 juli 2024

 

DE officiële start van de zomer en van de zomervakantie; waar kan je dat beter vieren dan bij Blow Beach House van Toine, Chris en Floris. En wellicht krijgt deze midzomeravond nog een extra oranje getinte kleur. Het programma is dan ook nog afhankelijk van het EK Voetbal en de Nederlandse prestatie.

 

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Dit Midzomer Netwerkevent van BNH is exclusief opgezet voor partners & leden van Business Netwerk Haaglanden. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.  De directie van Business Netwerk Haaglanden behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Haaglanden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkhaaglanden.nl

Tot slot een vriendelijk verzoek: indien u zich aanmeldt en onverwachts toch niet aanwezig kunt zijn, dan verzoeken wij u om zich tijdig af te melden bij de organisatie. Meldt u zich aan en komt u zonder (tijdige) afmelding niet opdagen, dan zijn wij genoodzaakt om de kosten van deelname bij u apart in rekening te brengen.

 

Over Blow Beach:

Op het meest zuidelijk stukje strand van Kijkduin, waar de Zandmotor en de Noordzee elkaar ontmoeten, vind je BLOW Beach House. Een bijzondere plek, voor een bijzonder strand(t)huis. Bij ons geen gezien en gezien worden, maar een ontspannen plek met een unieke sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. BLOW is de perfecte plek voor liefhebbers van natuur, watersport, heerlijk eten en drinken. Meer info over deze spetterende locatie vind je via www.blof.surf

 

Aanmelden Midzomer Netwerkevent 2024 op 1 juli van 17.00-22.00 uur bij BLOW Beach House