VOLGEBOEKT!!! Eindejaars Dinnershow mét Directeuren’ op donderdag 23 november

VOLGEBOEKT! U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst…..

Beste partners & leden,

 

Hierbij nodigen wij uit voor de ‘Dinnershow met Directeuren’ van Business Netwerk Haaglanden (BNH op donderdag 23 november 2023. Een mooi eindejaarsfeest voor onze partners en leden. We zijn deze editie te gast bij Arc Avenue van Steven van der Toorn en Dave Fisser.

 

Dit jaar een ‘Dinnershow met directeuren’ waarbij we de rode loper voor onze partners en leden uitleggen. Buiten een prachtig drie-gangen diner, volop entertainment en een verrassende en verbindende PubQuiz (organisatie door QuizX), waarbij de partners & leden van BNH centraal staan. Leer op een ludieke manier de (nieuwe) leden beter kennen. Ook dit jaar kiezen we voor één goed doel om komend jaar te ondersteunen aanbevolen door Robert en Vanessa Lagas van Pixel Zebra namelijk Stichting Ambulance Wens van Kees Veldboer. En uiteraard zal Captain Midnight samen met ShowBird weer zorgen voor passend entertainment.

 

Foto: vorig jaar tijdens de eindejaarsbijeenkomst overhandigde BNH-netwerker van het jaar 2021 Wesley van Heugten de titel aan winnaar 2022 Leo van den Nouweland. Wie wordt in 2023 netwerker van het jaar?

 

 

Foto: Dave Fisser in maart dit jaar via ShowBird bij het Ondernemersgala Haaglanden

 

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 uur: Inloop met welkomstdrankjes en amuse

18.30 uur: Aan tafel

18.45 uur: Welkomstwoord en kersttoespraak

19.00 uur: Voorgerecht

19.30 uur: Leden/PubQuiz

20.15 uur: Hoofdgerecht

20.45 uur: Leden/PubQuiz

21.30 uur: Nagerecht en muziek met Captain Midnight en Tina Turner

23.30 uur: Einde Avond

 

Een spetterende maar vooral feestelijke netwerkavond bij lid Arc Avenue van Steven van der Toorn en Dave Fisser.  Partners en Premium-leden kunnen gratis hun (levens)partner meenemen. Overige leden kunnen hun (levens) partner meenemen tegen

 

 

Deze editie is volgeboekt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden.