Actief bedrijfsbezoek ‘De Uithof’ op 31 oktober

Winterse activiteit + Netwerk Apres Ski borrel voor partners & (premium) leden van Business Netwerk Haaglanden

 

Beste partner/(premium)leden,

Op dinsdag 31 oktober is Business Netwerk Haaglanden (BNH) te gast bij het grootste overdekte sportcentrum van Europa namelijk bij BNH-lid De Uithof aan de Jaap Edenweg 10 te Den Haag. Met haar diverse sportieve activiteiten een prachtig bedrijf binnen Den Haag. Buiten een activiteit naar keuze, krijgen we een kijkje achter de schermen van de interne organisatie en sluiten we af in de skibaan met een heuse ‘NETWERK APRES SKI BORREL‘ met diverse winterse hapjes.

 

PROGRAMMA:

16:15-16:45 uur:

Inloop bij Sporttainment Center De Uithof! Betreedt de Uithof via de grote loopbrug. Ontvangst is in De Gletsjer alwaar het programma zal starten. In de Gletsjer zal een koffie/thee buffet klaar staan en een heerlijk kopje gluhwein met apfelstrudel om alvast in de sfeer te komen.

16:45-17:00 uur:

Start programma met welkom + presentatie vanuit BNH/De Uithof.

17:00-18.15 uur:

Start activiteiten. Iedereen wordt verdeeld over de gekozen activiteit.

18:15-20:00 uur:

NETWERK APRES SKI BORREL: Na de activiteiten zal iedereen weer terugkeren naar De Gletsjer alwaar de borrel zal starten. Tijdens de borrel worden er een aantal rondes geserveerd met winterse hapjes zoals een kopje erwtensoep, stukjes flamkuchen, curry worst en schnitzel, klein pasteitje en als “dessert” een heerlijk stukje apfelstrudel.

 

Voor de activiteiten zijn de volgende keuzemogelijkheden. U dient uw voorkeur bij aanmelding aan te vinken. Het kan zijn dat indien een activiteit vol is en wij u voor een andere activiteit moeten indelen.

KEUZEMOGELIJKHEDEN ACTIVITEIT:

Keuze 1: Snowgames

Er worden subgroepen gemaakt van 8 tot 10 personen per groep. De onderdelen bestaan zoal uit skilatlopen, estafette tuben, en touwtrekken in de sneeuw. De activiteiten zijn hilarisch en gericht op actie en fun!

Keuze 2: Curling clinic

Er wordt een Curling Clinic verzorgd, waarbij de gasten kennis maken met één van de 50 meest populaire sporten in Canada .

Keuze 3: Lasergame

LaserMaxx lasergame, wordt gespeeld bij de kartbaan in een ruimte gevuld met licht, geluid en rook effecten. Er kan gevarieerd worden in spelvormen, “teamplay of solo”. De tijdsduur is 20 minuten per spel, waarvan 8 minuten omkleden. Maximaal 20 spelers per spel.

 

KLEDINGADVIES:

Curling: Curling wordt natuurlijk op ijs gespeeld, het is er koud en dus zeker raadzaam om te starten met een warme trui of een jas. Qua broek adviseren wij een makkelijk en loszittend model. Draag sportieve schoenen, gympen of loopschoenen hebben vaak grip genoeg op het ijs. Zorg dat de zool schoon is anders verlies je loszittend vuil op het ijs. Liever geen schoenen met dikke/grove profielzolen en voor de dames; draag geen hakken!

Snowgames: Voordat men de sneeuwbaan op gaat ontvangt men snowboots. Verder is het raadzaam warme kleding te dragen aangezien de temperatuur op de baan -8 is. Het dragen van handschoenen is verplicht.

 

LET OP: Annuleringsvoorwaarden!

U dient zich voor deelname via onderstaande link aan te melden. Indien u zich voor deelname aanmeldt en uw aanmelding geaccepteerd is, dan verwachten wij ook uw aanwezigheid. Mocht u toch verhinderd zijn, dan kunt u dit aangeven. Tot 27-10-2023 kunt u na aanmelding kosteloos annuleren. Bij annuleren na 27-10-2023 of no-show up – ongeacht of dit een onderdeel van de contractvoorwaarden is – wordt er een bedrag van 75,- euro in rekening gebracht. U ontvangt dan hiervoor een factuur.

 

 

Aanmelden deelname Actief Bedrijfsbezoek Business Netwerk Haaglanden bij De Uithof op dinsdag 31 oktober