Persoonlijke uitnodiging ‘Captains Dinner met Directeuren’ op woensdag 29 juni

Op woensdag 29 juni 2022 organiseert Business Netwerk Haaglanden een speciale editie ‘Captains Dinner met Directeuren’. Deze keer niet op het vaste Haagse land, maar aan boord van het prestigieuze vlaggenschip ‘River Dream’ van Rederij van Hulst in 020! Na het succes van vorig jaar gaan we dus weer varen, deze keer ietsje anders….

 

Met de luxe touringcar van Van Heugten Tours worden we naar het vertrekpunt in 020 gebracht, waarna we een heerlijke, informele netwerkavond aan boord met elkaar doorbrengen, met uiteraard voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken op het water.

 

 

Programma:

16.15 uur: Ontvangst bij het ADO stadion waar de auto geparkeerd kan worden.

16.30 uur: Vertrek met luxe touringcar van partner Van Heugten Tours en met drankje en hapje netwerken, waarbij in de bus een heuse speeddate sessie gemaakt wordt.

17.30-18.00 uur: Aankomst in 020. We schepen in op de River Dream op zijn Amsterdams en varen via de havens van Amsterdam naar de Amstel waar genietend van het Captains Dinner met muzikale omlijsting we de eerste helft van het netwerkseizoen feestelijk afsluiten.

Rond 21.30 uur staat de bus weer klaar om ons veilig thuis te brengen.

 

Ontmoeting, kennismaking met nieuwe leden en borrelen op zowel het grote buitendek of binnen aan de bar want wat hebben we een hoop bij te praten. Rond 19.00 uur wordt het Captains Dinner in buffetvorm geserveerd en kunt u met u mede leden genieten, uiteraard onder de klanken van passende muziek.

 

 

U DIENT ZICH VERPLICHT VOOR DEZE CAPTAINS DINNER AAN TE MELDEN!

 

Let op: 16.30 uur vertrekt de bus vanaf het ADO Den Haag stadion!

 

Tot woensdag 29 juni!

 

AANMELDEN CAPTAINS DINNER op woensdag 29 juni 2022 Business Netwerk Haaglanden (vanaf 16.15 aanwezig!)