Ondernemersgala Den Haag op zaterdag 23 maart 2024

BNH-tafels in trek tijdens Ondernemersgala Den Haag!

 

Op zaterdag 23 maart 2024 vindt het leukste en gezelligste fundraising evenement plaats in de regio Haaglanden in het Atrium van het stadhuis van Den Haag: het Ondernemersgala Den Haag! Een avond vol verbinding en saamhorigheid….

Zoals vorig jaar zijn de leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) ook dit jaar weer aanwezig. De gezellige BNH tafels beginnen weer inmiddels lekker vol te raken. En evenals vorig jaar zijn ze er weer allemaal met partner: Hassan Tagi, Wesley en Tim van Heugten, Duco Rob, Jimmy en Tamara Huijbers, Ted van der Valk, Claudio Bolman, Cock van der Hulst, Armando Mosele, Gregor Pak, Dries Kout, Bart Jan Smittenaar, Freddy van der Bergh, Leonard van Spronsen, Steven Corijn en dit jaar o.a. ook Necdet Arslan, Victor van der Valk, Martijn Lentze en Marc de Vries.

 

Foto van de aanwezige BNH-leden tijdens het Ondernemersgala Den Haag in 2023

 

Nieuw dit jaar is dat ook niet-leden (ondernemers uit Den Haag en Rotterdam ) van BNH een stoel kunnen kopen aan de BNH tafels. Netwerken met Haagse topondernemers en zo kennis kunnen maken tijdens een uniek avond vol show, glamour en prachtige goede doelen. Voor deelname aan de BNH-tafels kun je contacten met Leonard van Spronsen van BNH via info@businessnetwerkhaaglanden.nl Kosten voor twee stoelen bedragen € 990,- exclusief btw en inclusief diner, drank en entertainment.

 

Over het Ondernemersgala Den Haag 2024:

‘Ook dit jaar wordt het weer top. Vorig jaar stond met ruim 300 bezoekers het gemeentehuis in ‘vuur en vlam’, aldus Peter Boelhouwer, boegbeeld van de Haagse evenementensector en partner van Business Netwerk Haaglanden. ‘Het Ondernemersgala Den Haag biedt ons een unieke manier om geld in te zamelen voor Haagse goede doelen. Met het doel een bijdrage te kunnen leveren aan de Haagse samenleving, brachten we een verscheidenheid aan ondernemers samen om geld in te zamelen. Sindsdien selecteren we jaarlijks één à twee goede doelen met een concreet project dat wij kunnen steunen’, verklaart Boelhouwer die als Haags evenementenbureau met DB Evenementen al sinds jaar en dag verbonden is als productie-, en organisatiepartner aan het Ondernemersgala. ‘Samen met het bestuur, met o.a. voorzitter Marjolein de Jong, penningmeester Dennis Werkman en bestuurslid Richard van Maurik zijn we achter de schermen alweer druk bezig met de productie van de komende editie, de eerste tafels zijn al verkocht en ook de goede doelen zijn weer bepaald, namelijk de Stichting Leergeld en Stichting Ambulancewens.

 

Meer informatie over het Ondernemersgala Den Haag vind je via www.ondernemersgaladenhaag.nl