Nieuwjaarsbijeenkomst ‘Happy New Year Wishes’ bij Sir Winston Muziek & Entertainment Club op woensdag 11 januari 2023

Naar het aanmeld formulier!

Woensdag 11 januari 2023 van 17.00-20.00 uur Nieuwjaarsbijeenkomst ‘Happy New Year Wishes’ bij Sir Winston Muziek & Entertainment Club te Rijswijk

 

Business Netwerk Haaglanden (BNH) organiseert samen met de familie Ballemaker op woensdag 11 januari 2023 van 17.00-20.00 uur de gezellige en verbindende Nieuwjaarsbijeenkomst ‘Happy New Year Wishes’. Tijdens deze bijeenkomst kunt u aan uw mede-partners en leden van het BNH-netwerk persoonlijk de nieuwjaarswensen voor 2023 overbrengen. Ondernemer Harry Ballemaker is samen met Ineke en Marco Ballemaker uw gastheer.

 

Verder wordt tijdens deze Nieuwjaarsbijeenkomst de veelzijdigheid getoond van BNH-lid Sir Winston Group…… we zijn te gast bij Sir Winston Muziek & Entertainment Club waar je zonder twijfel ‘een leuke en onvergetelijke avond’ kan beleven. Uw behendigheid kan tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst getest worden op één van de vier casino-automaten, waarmee u leuke prijzen kunt winnen. Uiteraard zal ook een stukje entertainment bijdragen aan een gezellige en gelukkige start van het nieuwe jaar 2023!

 

De locatie van deze Nieuwjaarsbijeenkomst ‘Happy New Year Wishes’ is aan de Kesler Park 30 te Rijswijk. U kunt parkeren in de nabije omgeving of in de parkeergarage.

 

 

Namens BNH hopen we alle partners & (premium)leden tijdens deze Nieuwjaarsbijeenkomst te mogen begroeten! LET OP: Er is op deze eerste bijeenkomst van 2023 de mogelijkheid om een introducé (á 45 euro p.p. exclusief btw) mee te nemen. Informatie en goedkeuring daarover graag eerst via de directie van BNH. BNH behoudt zich het recht voor om inschrijvingen niet te accepteren. Mailen kan naar info@businessnetwerkhaaglanden.nl

 

Het programma ziet er als volgt uit:

17.00 uur: Inloop

17.45 uur: Nieuwjaarstoespraak en glas heffen

18.00 uur: Food, drinks & entertainment

20.00 uur: Einde met eventuele uitloop

 

 

 

Over Sir Winston Group:

 

Sir Winston Group is met méér dan 40 jaar ervaring een vooruitstrevend familie-entertainmentbedrijf met meerdere amusement- en horecabedrijven. Een familiebedrijf van de 3e generatie die samen met zo’n 300 collega’s de kernwaarden van gastvrijheid en entertainment iedere dag weer opnieuw herdefiniëren. Het Sir Winston ‘DNA’ en zijn kenmerkende service zijn net zo individueel en uniek als jij bent. Het creëren van bijzondere ervaringen die je je altijd zult herinneren, is de kern van de bedrijfscultuur. Gezinnen die uit eten gaan, stelletjes die komen gamen of een medewerker die komt werken; het maken van contact, het bieden van gastvrijheid en het creëren van bijzondere ervaringen definiëren de Sir Winston Group.

 

Nieuwjaarsbijeenkomst 'Happy New Year Wishes' op 11 januari van 17.00-20.00 uur