Nieuwe editie Business Kring Haaglanden GOUD (lunch) – 15 juni 2021

NB: kringleden worden persoonlijk geïnformeerd over de voortgang en de OFFLINE sessie!!!

Op dinsdag 15 juni 2021 vervolgt Business Netwerk Haaglanden de Business Kring Goud (luncheditie). Let op: deze editie zal van 12.00-14.00 uur (eventuele uitloop is mogelijk) OFFLINE plaatsvinden.

AANGEPASTE LOCATIE!!!

Deze editie zal premium & kringlid TROS IT Solutions onze gastheer zijn. Michiel ontvangt ons bij Restaurant de Wits aan de Herenstraat 4, 2282 BT te Rijswijk. Het thema van deze editie is Cybersecurity!

   

Een Business Kring is een speciale groep bedrijven die elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor kennisdeling, doorverwijzingen en aanbevelingen.

Business KRING HAAGLANDEN

Een Business Kring bestaat uit ondernemers en managers van bedrijven aan tafel. Eén keer per maand komt de Kring bij elkaar, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf. Business Netwerk Haaglanden zorgt voor de begeleiding. Door regelmatig samen te komen en te zorgen voor wederzijdse verdieping, ontstaat een teamgevoel om elkaar verder te helpen. Dit maakt een Business Kring krachtig en effectief. Er is slechts één bedrijf per branche vertegenwoordigd in een Business Kring, zodat er geen concurrentie in een kring ontstaat. Dit maakt het mogelijk dat er open gesproken kan worden over ontwikkelingen en mogelijkheden.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.