Business Lunchkring Goud op dinsdag 11 april 2023 van 12.00-14.00 uur bij Hoornwijckgroep

Op dinsdag 11 april 2023 van 12.00-14.00 uur vindt de volgende editie plaats van de Business Kring Goud van Business Netwerk Haaglanden. Let op: leden van deze kring worden persoonlijk uitgenodigd.

We zijn deze lunch te gast bij de Hoornwijckgroep, partner én kringlid en partner van Business Netwerk Haaglanden, aan de  Park Hoornwijck 2, 2289 CZ te Rijswijk. Parkeren kan in de tegenovergelegen parkeergarage.

Deze keer is als thema: “de ondernemer centraal bij 50 jaar Hoornwijckgroep!”

Eén keer per maand komt een Business Kring bij elkaar middels een lunchsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door de directie van Business Netwerk Haaglanden begeleid. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over hun bedrijf en ontwikkelingen. Per maand staat één thema centraal en volgt er een inleiding van het thema door een inleider: deze persoon komt uit het netwerk en beschikt over vakkennis van het betreffende thema. Na de inleiding volgt een interactieve discussie. Vervolgens krijgt iedere deelnemer de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te delen. Ook hier worden concreet contacten en -warme- ingangen met elkaar besproken.

Mocht u overwegen om mee te doen in deze kring, dan kunt u uw deelname aanvragen via info@businessnetwerkhaaglanden.nl zodat wij hierop kunnen reageren.