Nieuwe editie ‘Business Lunchkring Goud’ op dinsdag 12 maart 2024 van 12.00-14.00 uur bij Golf Ockenburgh (namens Discare Arbo & HRM)

Op dinsdag 12 maart 2024 van 12.00-14.00 uur vindt een nieuwe editie plaats van de Business Kring Goud van Business Netwerk Haaglanden. Let op: leden van deze kring worden persoonlijk uitgenodigd.

 

Deze keer is de business kring te gast namens Discare Arbo & HRM van Victor van der Valk bij Golfclub Ockenburgh aan de Wijndaelerweg 125, 2554 CA te Den Haag (Kijkduin), waarbij ontvangst door kringlid Victor van der Valk plaats zal vinden. Leden van deze kring worden persoonlijk uitgenodigd via de e-mail inclusief het thema van de bijeenkomst. In deze mail worden ook de data 2024 van de Business Kring Goud benoemd. Uiteraard is voor de liefhebbers het mogelijk om ná de business kring (zo rond 14.00 uur) een balletje golf te slaan op de 9-holes baan. Gelieve als deelnemers van deze kring dit wel vooraf aan te geven aan Victor van der Valk.

 

Eén keer per maand komt een Business Kring bij elkaar middels een lunchsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door de directie van Business Netwerk Haaglanden begeleid. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over hun bedrijf en ontwikkelingen. Per maand staat één thema centraal en volgt er een inleiding van het thema door een inleider: deze persoon komt uit het netwerk en beschikt over vakkennis van het betreffende thema. Na de inleiding volgt een interactieve discussie. Vervolgens krijgt iedere deelnemer de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te delen. Ook hier worden concreet contacten en -warme- ingangen met elkaar besproken.

 

Mocht u overwegen om mee te doen in deze kring, dan kunt u uw deelname aanvragen via info@businessnetwerkhaaglanden.nl zodat wij hierop kunnen reageren.