Business Lunchkring Goud op maandag 16 mei 2022 van 12.00-14.00 uur

Op maandag 16 mei 2022 (i.p.v. dinsdag 24 mei!!!) van 12.00-14.00 uur vindt de volgende editie plaats van de Business Kring Goud van Business Netwerk Haaglanden. Let op: leden van deze kring worden persoonlijk uitgenodigd.

‘Colour your performance roadshow 2022’ bij het ADO Stadion (Haags Kwartier 55)

We zijn deze lunch te gast bij kringlid Canon Business Center Den Haag bij Dennis Mulder bij de speciale editie van deze lunchkring en zijn getuige van de ‘Colour your performance roadshow 2022’!

Bezoek onze mobiele showroom

Wij staan met een grote truck voor de ingang van het voetbalstadion van ADO Den Haag, aan het Haags Kwartier 55 in Den Haag. In nauwe samenwerking met Canon Benelux ontvangen we u in deze ultramoderne, mobiele showroom die is voorzien van diverse high-tech oplossingen om efficiënt te kunnen (samen)werken – zowel op kantoor, thuis als onderweg.

Benut de kracht van hybride werken

In deze snel veranderende tijden blijven wij uiteraard volop inzetten op het optimaliseren van uw hybride werkomgeving. Want de toekomst van een succesvolle organisatie ligt voor een belangrijk deel in méér mobiliteit en flexibiliteit voor het gehele team. Deze mobiele showroom is dan ook compleet uitgerust met de nieuwste Canon-technologieën die zowel uw papieren als uw digitale document-stromen ondersteunen.

Eén keer per maand (10x per jaar) komt een Business Kring bij elkaar middels een lunchsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door de directie van Business Netwerk Haaglanden begeleid. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over hun bedrijf en ontwikkelingen. Per maand staat één thema centraal en volgt er een inleiding van het thema door een inleider: deze persoon komt uit het netwerk en beschikt over vakkennis van het betreffende thema. Na de inleiding volgt een interactieve discussie. Vervolgens krijgt iedere deelnemer de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te delen. Ook hier worden concreet contacten en -warme- ingangen met elkaar besproken.

 

Mocht u overwegen om mee te doen in deze kring, dan kunt u uw deelname aanvragen via info@businessnetwerkhaaglanden.nl zodat wij hierop kunnen reageren.