Business Lunchkring Goud op dinsdag 15 november 2022 van 12.00-14.00 uur

Op dinsdag 15 november 2022 van 12.00-14.00 uur vindt de volgende editie plaats van de Business Kring Goud van Business Netwerk Haaglanden. Let op: leden van deze kring worden persoonlijk uitgenodigd.

We zijn deze lunch speciaal te gast bij ROC Mondriaan (Leerwerkbedrijf Invitez) aan de Koningin Marialaan 9, 2595 GA te Den Haag

 

Praktijkervaring is voor mbo-studenten een voorwaarde om te slagen voor hun beroepsopleiding. ROC Mondriaan heeft daarom verschillende leerwerkbedrijven binnen de school gerealiseerd, zoals restaurants, een hotel, een wellnessruimte, een kapsalon en een giftshop. Zij worden goed begeleid door ervaren docenten, professionals uit het vak. Op onze schoollocatie aan de Koningin Marialaan 9 hebben wij onder de naam Invitez (The Hague Hospitality Experience Centre) ook diverse leerwerkbedrijven. U stapt hier de schitterende entree binnen van het gloednieuwe Invitez, met de chique receptie en comfortabele lobby, prachtig ingerichte restaurants met mooie (open) keukens, ruime vergaderzalen, frisse lokalen en een totaal vernieuwd hotel.

Eén keer per maand (10x per jaar) komt een Business Kring bij elkaar middels een lunchsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door de directie van Business Netwerk Haaglanden begeleid. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over hun bedrijf en ontwikkelingen. Per maand staat één thema centraal en volgt er een inleiding van het thema door een inleider: deze persoon komt uit het netwerk en beschikt over vakkennis van het betreffende thema. Na de inleiding volgt een interactieve discussie. Vervolgens krijgt iedere deelnemer de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te delen. Ook hier worden concreet contacten en -warme- ingangen met elkaar besproken.

 

Mocht u overwegen om mee te doen in deze kring, dan kunt u uw deelname aanvragen via info@businessnetwerkhaaglanden.nl zodat wij hierop kunnen reageren.