Business Lunchkring Diamant op donderdag 19 mei 2022 van 12.00-14.00 uur

Op donderdag 19 mei 2022 van 12.00-14.00 uur vindt de volgende editie plaats van de Business Kring Diamant van Business Netwerk Haaglanden. Let op: leden van deze kring worden persoonlijk uitgenodigd.

Deze keer zijn we te gast bij ons kringlid Reinders & van Soest aan de Van der Hoevenstraat 18, 2671 EG Naaldwijk, met als thema ‘Vinden en Binden’.

Eén keer per maand (10x per jaar) komt een Business Kring bij elkaar middels een lunchsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door de directie van Business Netwerk Haaglanden begeleid. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over hun bedrijf en ontwikkelingen. Per maand staat één thema centraal en volgt er een inleiding van het thema door een inleider: deze persoon komt uit het netwerk en beschikt over vakkennis van het betreffende thema. Na de inleiding volgt een interactieve discussie. Vervolgens krijgt iedere deelnemer de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te delen. Ook hier worden concreet contacten en -warme- ingangen met elkaar besproken.

Mocht u overwegen om mee te doen in deze kring, dan kunt u uw deelname aanvragen via info@businessnetwerkhaaglanden.nl zodat wij hierop kunnen reageren.