Nieuwe editie ‘Business Lunchkring Zilver’ op donderdag 23 mei 2024 van 12.00-14.00 uur bij Bureau VolZin (bij HVV Laakkwartier)

Op donderdag 23 mei 2024 van 12.00-14.00 uur vindt een nieuwe editie plaats van de Business Kring Zilver van Business Netwerk Haaglanden. Let op: leden van deze kring worden persoonlijk uitgenodigd.

 

Deze keer is de business kring Zilver te gast bij Bureau VolZin van kringlid Mark Kastelein, op de locatie van HVV Laakkwartier aan de Jan van Beersstraat 69, 2523 JS te Den Haag. Leden van deze kring worden persoonlijk uitgenodigd via de e-mail inclusief het thema van de bijeenkomst. In deze mail staan ook de data 2024 van de Business Kring Zilver benoemd.

 

Eén keer per maand komt een Business Kring bij elkaar middels een lunchsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door de directie van Business Netwerk Haaglanden begeleid. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over hun bedrijf en ontwikkelingen. Per maand staat één thema centraal en volgt er een inleiding van het thema door een inleider: deze persoon komt uit het netwerk en beschikt over vakkennis van het betreffende thema. Na de inleiding volgt een interactieve discussie. Vervolgens krijgt iedere deelnemer de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te delen. Ook hier worden concreet contacten en -warme- ingangen met elkaar besproken.

 

Mocht u overwegen om mee te doen in deze kring, dan kunt u uw deelname aanvragen via info@businessnetwerkhaaglanden.nl zodat wij hierop kunnen reageren.