Traditionele Netwerk Bowling Challenge 2024 op maandag 30 september 2024 voor partners/(premium)leden BNR/BNH/BND/BNZ/BNR-n

Netwerken, bowlen, food & drinks aan de Bergse Plas! (Centrale inschrijving voor BNH/BNR/BND/BNZ en Business Netwerk Rijnland!)

 

Na de succesvolle voorgaande edities gaan we maandag 30 september 2024 op weg naar een nieuwe editie van de ‘Netwerk Bowling Challenge 2024’. Een gezellige en nuttige avond waarbij netwerken, bowlen, food & drinks gegoten wordt in een concept in samenwerking met onze partner Lommerrijk. In DOK99 aan de Bergse Plas in Rotterdam (adres: Straatweg 99, 3054 AB) worden partners & (premium)leden van harte uitgenodigd om deze uitdaging met elkaar aan te gaan. U kunt op het parkeerterrein (gratis) parkeren.

 

Wie volgt Miranda Kulik van RN Project op? De wisselbeker zal wederom in het middelpunt staan van deze avond. Ongetwijfeld wordt het een spannende strijd wie deze keer de beker huiswaarts mag nemen. Of lukt het Miranda om de beker wederom mee naar Haaglanden te nemen?

 

Foto: in het midden winnares van de editie 2023 Miranda Kulik van RN Project

 

Aangezien we wederom een drukke aanwezigheid verwachten, vragen we iedereen om TIJDIG aanwezig te zijn. Het wordt een avond vol verbinding, sportiviteit en gezelligheid. In teams van maximaal vijf personen, wordt in een korte competitie gestreden om Netwerk Bowling Cup 2024. Alles in de grote ruimte van DOK99 waar op de twaalf aanwezige bowlingbanen gestreden én genetwerkt kan worden. Uiteraard onder het genot van food & drinks.

 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

17.00-18.00 uur: Ontvangst gasten en uitdelen speelschema en naamstickers

18.00-18.10 uur: Welkomstwoord organisatie

18.15 uur: START 1e poule van 11 teams. Elk team bestaat uit 5 spelers. (55 personen)

19.00 uur: START 2e poule van 11 teams. Elk team bestaat uit 5 spelers. (55 personen)

19.45 uur: Buffet staat klaar!

20.45 uur: FINALE: de beste twee teams strijden om de wisselbeker!

21.30 uur: einde avond

 

 

LET OP: Er kunnen maximaal 110 personen bowlen. Per lid kan 1 persoon zich aanmelden. Voor partners en premium leden twee personen. We vragen eenieder om op tijd aanwezig te zijn zodat de samengestelde teams tijdig de baan op kunnen.

 

Wilt u niet deelnemen aan het bowlen, dan is dat geen probleem. U kunt dan tóch aanwezig zijn. U kunt dit bij aanmelding aangeven. Uiteraard kunt u uw favoriete team aanmoedigen! Zoals u van ons gewend bent, is er voldoende gelegenheid tot netwerken. Met een heerlijk buffet en hapjes & drankjes wordt er voor de inwendige mens gezorgd.

 

INSCHRIJVING kan vanaf augustus centraal via de site van Business Netwerk Rijnmond.

 

SAVE THE DATE: maandag 30 september!

 

Marjan, Leonard, Albert, Wouterien, Diana en Steven