Gouden fietstour Den Haag

Op dinsdag 12 oktober van 15.30-20.00 uur organiseert Business Netwerk Haaglanden  speciaal voor partners en (premium) leden de ‘Gouden fietstour Den Haag’

Met het thema ‘Hoe goed kent u Den Haag nu eigenlijk?’ zal deze fietstour u brengen langs plekken in Den Haag waar u mogelijk nog nooit eerder bent geweest. Met onderweg verrassende en leuke stops met diverse Haagsche lekkernijen!

Na twee uur ‘fietsen’ ontvangen we iedereen bij Pathé Buitenhof voor de borrel een Indisch buffet (ook hier staat Den Haag bekend om!).

Deze fietstour wordt gehost door Pathé Buitenhof en natuurlijk Cycle and the City.

RESERVEER 12 OKTOBER ALVAST IN UW AGENDA!

LET OP: de aanvang van de fietstour is 15.30 uur. Voor de fietstocht is minimaal twee uur nodig. Dus degene die dit niet halen kunnen dan om 17.45 uur aansluiten bij PATHÉ. Dit wel extra vermelden in de uitnodiging. DUS AANVANG 15.30 UUR.

PROGRAMMA

15.30 uur: ontvangst bij Café ‘Vroeger was je anders’ (Halsstraat 12 te Den Haag)

16.00 uur: Gouden fiets tour met verrassende tussenstop

17.45 uur. Aankomst met welkomstdrankjes PATHÉ BUITENHOF

18.15 uur. Borrel en aansluitend grandioos Indisch buffet

20.00 uur Fietsen inleveren Cafeetje en after-party

Aandachtspunten:

-wees op tijd, laatste groep vertrekt om 16.30 uur op fiets

– bij slecht weer vervalt fietstour en is er inloop vanaf 17.15 uur bij Pathé BUITENHOF

-Afterparty café vroeger was je anders is op eigen kosten

-in de grote zaal vertoning docu “ Stilte in de nacht”.

 

Over Pathé Buitenhof

Pathé Buitenhof, gelegen naast het Binnenhof, is een historische locatie met een boutique uiterlijk. De intieme en klassieke sfeer maken het een uitermate geschikte evenement locatie. De locatie is in zijn geheel af te huren, maar ook delen kunnen worden afgesloten voor jouw evenement. De balzaal op de 1e etage heeft een eigen bar. Dit maakt het een geschikte plek voor een borrel of walking dinner. Beneden is een sfeervol grand café. Ook de zalen beschikken over het comfort en de kwaliteit die je van Pathé gewend bent.

Over Cycle and the City

Cycle and the City biedt verschillende fietstours aan op gouden koninklijke fietsen, met een knipoog naar de gouden koets. Tijdens zo’n fietstour ziet u de toeristische hotspots van Den Haag, maar ook de verborgen parels. Wij fietsen niet overal alleen maar langs. Wij hebben toestemming gekregen om op meerdere plaatsen ook binnen te mogen kijken. Bovendien zullen wij onderweg meerdere horeca gelegenheden bezoeken. Natuurlijk willen de eigenaren u graag laten proeven van hun specialiteiten.

 

AANMELDEN GOUDEN FIETSTOUR DEN HAAG op dinsdag 12 oktober

Oeps! We konden je formulier niet vinden.