Gezamenlijke business kringen van 12.00-14.30 uur op donderdag 5 september 2024 bij DesktopToWork met thema AI

Op donderdag 5 september 2024 van 12.00-14.30 uur vindt een gezamenlijke editie van de business kringen van BNH plaats. Let op:  leden van deze kringen worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

 

NB: SAVE THE DATE, noteer het in uw agenda.

 

Deze keer  zijn alle BNH business kringen van 12.00-14.00 uur te gast op de locatie van BNH partner DesktopToWork uit Den Haag aan de Laan van Waalhaven 277, 2497 GL te Den Haag, waar gezamenlijk een lunch genuttigd wordt en Duco Rob en Max Kasbergen uw gastheren zijn. Deze editie staat in het teken van de ontwikkeling van AI (Artificial Intelligence), waarbij een presentatie gehouden wordt over dit sterk opkomende onderwerp.

 

 

 

Eén keer per maand komt een Business Kring bij elkaar middels een lunchsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door de directie van Business Netwerk Haaglanden begeleid. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over hun bedrijf en ontwikkelingen. Per maand staat één thema centraal en volgt er een inleiding van het thema door een inleider: deze persoon komt uit het netwerk en beschikt over vakkennis van het betreffende thema. Na de inleiding volgt een interactieve discussie. Vervolgens krijgt iedere deelnemer de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te delen. Ook hier worden concreet contacten en -warme- ingangen met elkaar besproken.

 

Mocht u overwegen om mee te doen in deze kring, dan kunt u uw deelname aanvragen via info@businessnetwerkhaaglanden.nl zodat wij hierop kunnen reageren.