Gezamenlijke business kringen van 12.00-14.00 uur op dinsdag 9 april met gastspreker presentator Wilfred Genee

Op dinsdag 9 april 2024 van 12.00-14.00 uur vindt een gezamenlijke editie van de business kringen van BNH plaats. Let op:  leden van deze kringen worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd.

 

Deze keer  zijn alle BNH business kringen van 12.00-14.00 uur te gast op de locatie Estate Padel Club – Welgelegen (Laan te Blotinghe 1, 2282 NJ te Rijswijk), waar gezamenlijk een lunch genuttigd wordt. Daarbij is de bekende presentator Wilfred Genee als gastspreker aanwezig, waarbij hij het onderwerp ‘Ondernemen=topsport’ onder de loep neemt. Leden van deze kring worden hiervoor allemaal persoonlijk uitgenodigd via de e-mail. Zijn komst wordt mogelijk gemaakt door BNH-partner ShowBird.

 

Foto: Wilfred Genee is tijdens de gezamenlijke lunchkring op 9 april spreker met het thema ‘Ondernemerschap=topsport’

 

Eén keer per maand komt een Business Kring bij elkaar middels een lunchsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door de directie van Business Netwerk Haaglanden begeleid. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over hun bedrijf en ontwikkelingen. Per maand staat één thema centraal en volgt er een inleiding van het thema door een inleider: deze persoon komt uit het netwerk en beschikt over vakkennis van het betreffende thema. Na de inleiding volgt een interactieve discussie. Vervolgens krijgt iedere deelnemer de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te delen. Ook hier worden concreet contacten en -warme- ingangen met elkaar besproken.

 

Mocht u overwegen om mee te doen in deze kring, dan kunt u uw deelname aanvragen via info@businessnetwerkhaaglanden.nl zodat wij hierop kunnen reageren.