De Tuinderij decor voor gezellige ledenbijeenkomst!

Op bezoek bij ‘het leukste uitje van Zuid-Holland’!

 

Op donderdag 29 februari 2024 organiseert Business Netwerk Haaglanden (BNH) een ‘sportieve’ ledenbijeenkomst bij De Tuinderij aan de Van Wijklaan 2 te De Lier met als gastheer BNH-lid Rick van Mil. De Tuinderij is – gelegen aan de rand van de gemeente Westland en grenzend aan het Midden-Delfland – een oase van rust in de polder en aan het water. Met een scala aan binnen- en buitenactiviteiten is De Tuinderij  – gevestigd aan de Van Wijklaan 2, 2678 NJ te De Lier – in staat om iedereen van jong tot oud een onvergetelijke dag te bezorgen. Alle activiteiten op één locatie maakt een dagje uit compleet!

 

Het belooft een hilarische, leuke en vanzelfsprekend verbindende bijeenkomst te worden, waarbij de leden van BNH met elkaar een gezellige activiteit ondernemen. Met een heerlijke stamppottenbuffet en diverse drankjes belooft deze bijeenkomst weer spectaculair gezellig te worden, waarbij we elkaar weer beter leren kennen.

 

ACTIVITEITENPAKKET op 29 FEBRUARI 2024:

 

Iedere deelnemer doet één activiteit per persoon. Er is geen keuze vooraf, dit wordt door de organisatie ingedeeld.

 

Activiteit 1: Levend Tafelvoetbal

In teams van 6 personen stapt men in een tafelvoetbalbak. De spelers zitten met hun polsen via klittenband vast aan een ijzeren pijp, net zoals de poppetjes bij het traditionele tafelvoetbal, en kunnen zich dus niet verplaatsen. De keeper en de 2
verdedigers dienen het doel schoon te houden en de 3 middenvelders/spitsen moeten zorgen voor de doelpunten. Bij deze activiteit wordt iedereen al snel erg fanatiek en wordt het daarom al snel één groot spektakel!

 

Activiteit 2: Plankgas door de Kas

Een unieke activiteit in Nederland, werkelijk nergens te zien! De groep wordt in tweeën gesplitst en rijd op een indoorparcours een race in estafettevorm. De parcours liggen parallel aan elkaar dus ieder team rijdt afzonderlijk een eigen race. De voertuigen bestaan uit elektrokarretjes (4 wielen).Er worden een paar heats gereden, waarbij de hindernissen iedere opvolgende heat toenemen. Denk aan een toegevoegde aanhanger waar een teamgenoot in meescheurt, ringsteken en een bal door een
basket gooien. De vraag is; welk team rijdt er als eerste over de finish?

 

Activiteit 3: Vier op een rij – ballenrace

We kennen allemaal het legendarische gezelschapsspel ‘4 op ’n rij’. Wij hebben een nieuwe unieke variant met een leuk spelelement, namelijk: Ballen-Race! ‘Ballen-Race’ is een Westlandse term voor ‘tomatenplukken’. In dit geval hoef je ‘de tomaten’ (de
ballen) niet te plukken, maar juist te gooien. Dit spel spelen we in 2 teams en op tijd. Ieder teamlid probeert de ballen met eigen kleur (rood of geel) door de juiste basket te gooien. Belangrijk is dat je ze scoort in de juiste, anders help je zomaar het andere team op weg naar 4 op ’n rij. Word jij met je team de ‘Ballen-Race’ kampioen?

 

Activiteit 4: Je kan de pot op

Op een levensechte gemotoriseerde WC-pot racet u in een team over een parcours in de kas. Er worden verschillende heats gereden waarbij de groep wordt onderverdeeld in kleinere teams. Iedere WC-coureur gaat gehuld in een (eigen kleur) badjas, op de WC-pot, naast zijn/haar ‘paaltje’ staan. Wat is de bedoeling? Om deze palen moet men gedurende de race WC-rollen verzamelen met pluspunten, máár er zijn ook WC-rollen met minpunten die u bij uw collega/vriend/vriendin om het paaltje kan doen! Degene met de meeste punten wint de race en gaat er vandoor met een ludieke prijs!

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

16:00 uur – 17:00 uur: Inloop en ontvangst met koffie/thee/fris/korte bedrijfspresentatie Rick van Mil
17:00 uur – 18:00 uur: Activiteit 1, 2, 3 of 4
17:30 uur – 18:00 uur: Borrelnootjes & Westlandse groentesnacks op tafel
18:00 uur – 19:15 uur: Buffet ‘Grootmoeders stamppot’
18:00 uur – 20:30 uur: Gezellig netwerken onder het genot van een drankje
19:30 uur – 20:30 uur: Schepijs uit de ijswagen
19:30 uur – 20:30 uur: Afsluitende koffie/thee

 

Kortom, een gezellige activiteit met een heerlijk stampottenbuffet en de gelegenheid tot uitgebreid te netwerken met elkaar op een unieke locatie!

 

U bent er toch wel bij?

 

 

 

Aanmelden deelname Ledenbijeenkomst bij De Tuinderij op donderdag 29 februari