‘Captains Dinner’ met Directeuren op woensdag 28 juni in 010!

Captains Dinner Business Netwerk Haaglanden op Partyschip De Marlina (opstapplaats Euromast én trossen los om 17.45 uur!)

 

Op woensdag 28 juni 2023 organiseert Business Netwerk Haaglanden wederom een speciale editie ‘Captains Dinner met Directeuren’. Deze keer niet op het vaste Haagse land, maar aan boord van het prestigieuze partyschip De Marlina in 010! Na het succes van vorig jaar gaan we dus weer varen, deze keer ietsje anders…. We schepen in op Partyschip de Marlina aan de EUROMAST te Rotterdam en varen via de haven van Rotterdam op de Maas. Hier wordt – genietend van het Captains Dinner met gezellige, live muzikale omlijsting – de eerste helft van het netwerkseizoen feestelijk afgesloten.

 

Ontmoeting, kennismaking met (nieuwe) leden, waarbij we na de inloop vanaf 17.00 uur starten met een heerlijke borrel (bij mooi weer aan dek). Om 17.45 uur gaan de trossen los, en om 18.30 uur gaan we deze keer aan tafel voor het diner. Deze keer géén buffetvorm, maar een diner à la Dineren met Directeuren, waarbij er uiteraard weer voor de tafelschikking gezorgd wordt. Bij mooi weer vindt het voorgerecht ‘walking’ op het dek plaats.

 

Foto: Partyschip ‘De Marlina’, waar op woensdag 28 juni 2023 een nieuwe editie van BNH’s Captain Dinner zal plaatsvinden

 

Programma:

17.00 uur: inloop en ontvangst op een van de dekken voor borrel met amuse

17.45 uur: trossen los!

18.30 uur: aan tafel (binnen)/Dineren met Directeuren

21.30 uur: terug in haven aan de Euromast.

 

Let op: Wij verzoeken u om met eigen vervoer richting Rotterdam te komen. Vertrek op tijd naar 010. U kunt eventueel met mede-collega’s carpoolen. De opstapplaats deze keer is aan de Euromast (adres: Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam). Er is rondom de Euromast voldoende (betaalde) parkeergelegenheid.

 

Foto: op het dek was het vorig jaar tijdens Captains Dinner in 020 prettig vertoeven

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Deze Captains Dinner is exclusief opgezet voor partners & leden van Business Netwerk Haaglanden. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.  De directie van Business Netwerk Haaglanden behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Haaglanden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkhaaglanden.nl

 

Introducés:

Regelmatig bereikt ons de vraag of introducés welkom zijn. Tijdens deze editie is dit beperkt het geval. Introducés dienen wel de intentie te hebben om lid te worden van het netwerk en dienen te voldoen aan de aanmeldingscriteria voor het BNH lidmaatschap. Deze beoordeling vindt plaats door BNH zelf. BNH behoudt zich het recht voor te allen tijde om aanmeldingen voor deelname te weigeren. Introducés voor deze editie betalen vooraf € 125,- (ex btw) aan deelnamekosten. Indien de introducé direct ná de bijeenkomst besluit om lid te worden, dan vervallen deze deelnamekosten en wordt het betreffende lidmaatschap in rekening gebracht.

 

Tot slot een vriendelijk verzoek: indien u zich aanmeldt en onverwachts toch niet aanwezig kunt zijn, dan verzoeken wij u om zich tijdig af te melden bij de organisatie. Meldt u zich aan en komt u zonder (tijdige) afmelding niet opdagen, dan zijn wij genoodzaakt om de kosten van deelname bij u apart in rekening te brengen.

 

Aanmelden deelname ‘Captains Dinner’ met Directeuren op woensdag 28 juni in 010!