Gastspreker Jan van Halst op 13 juni te gast bij Business Kringen Business Netwerk Haaglanden

(LET OP: U kunt zich onderaan via deze pagina aanmelden voor deelname aan deze lunch. Alleen voor genodigden…)

 

Op dinsdag 13 juni 2023 van 12.00 tot 14.00 uur worden de laatste lunchkringen voor de zomer gezamenlijk georganiseerd. Oud-voetballer Jan van Halst is dan gastspreker. Hij neemt ons mee in de wereld van de voetballerij waar hij naast speler ook diverse bestuurlijke en commerciële functies vervulde. Het belooft een interactieve presentatie te worden.

 

Het thema van deze bijeenkomst is ‘Altijd maar knokken? In een kwetsbare, inspirerende en confronterende presentatie legt Jan van Halst parallellen tussen de voetbalsport en het bedrijfsleven. Hij deelt zijn positieve en minder positieve ervaringen met de aanwezigen, waarbij onder andere de kenmerken van een ideale teamspeler, motiverend leiderschap, persoonlijk leiderschap, impactvolle communicatie en talentherkenning belicht worden. Dan blijkt ook dat de (vaak onbewuste) gedragspatronen binnen een (prof)voetbalteam exact overeenkomen met die van de teams binnen het bedrijfsleven. Deze herkenbaarheid brengt ter plekke nieuwe inzichten. En uiteraard zullen de laatste ontwikkelingen inzake Ajax ook niet onbesproken blijven….

 

De grote uitdaging van mensen is: HOE DOORBREEK JE ONMACHT…? Laat je inspireren!

 

Tijdstip: 12.00-14.00 uur.

 

Programma:

12.00-12.15 uur: inloop en ontvangst + welkomstwoord BNH

12.15-12.45 uur: lunch

12.45-13.30 uur: presentatie Jan van Halst + vragen

13.30-14.00 uur: netwerken + afsluiting

 

Locatie: Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp, Gildeweg 1, Nootdorp

 

Kringleden ontvangen hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging!

 

Mede mogelijk gemaakt door BNH partner & kringlid Jan-Paul Kerkhof:

 

AANMELDEN KRINGLUNCH (met Jan van Halst) op dinsdag 13 juni 2023 van 12.00-14.00 uur bij Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp