VOLGEBOEKT: Persoonlijke uitnodiging deelname ANL IT | Padel Event 2023 van Business Netwerk Haaglanden

VOLGEBOEKT! U kunt zich helaas niet meer aanmelden. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen via info@businessnetwerkhaaglanden.nl

Dat netwerken niet alleen tijdens zakelijke bijeenkomsten nuttig en verbindend is, bewijst ook het feit dat diverse partners en leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) elkaar opzoeken buiten het netwerk tijdens bijvoorbeeld sportieve activiteiten, zoals golf of padel. Vandaar dat BNH op donderdag 2 februari 2023 het eerste ANL IT | Padel Event organiseert bij Plaza Padel Rijswijk. Tijdstip van dit sportieve, verbindende toernooi is vanaf 14.30 uur tot ongeveer 17.30 uur. Na het toernooi is er nog de gelegenheid tot 19.00 uur voor een gezellige borrel met uiteraard heerlijke drankjes én tapas.

 

Let op: deze editie is voor de gevorderde padel-speler. Dit betekent dat je eerder padel hebt gespeeld en de spelregels kent.

 

Het eerste Padel Event van Business Netwerk Haaglanden wordt dus gespeeld bij Padel Plaza te Rijswijk aan de Cobbenhagenstraat 2A, 2288 ET te Rijswijk. Een locatie met maar liefst 7 beschikbare padelindoorbanen inclusief uiteraard een horecagelegenheid……

 

 

 

Regels van aanmelding/inschrijving:

 

-Er wordt in totaal op 7 banen gespeeld, iedere keer met 2 personen tegelijk

-Er kan individueel ingeschreven worden, maar ook per vast koppel. De organisatie voegt wel minimaal één persoon toe aan een ingeschreven team.

-BNH is dan ook gerechtigd om de teams op eigen wijze samen te stellen. Er worden maximaal 4 spelers per team ingedeeld. Dit betekent dat er voor maximaal 56 spelers plaats is. Vol=vol, wie het eerst komt, die het eerst maalt.

-Padeltoernooi begint vanaf 14.30 en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Daarna is er tot 19.00 uur een gezellige borrel + tapas.

 

Foto: Padel-liefhebbers & BNH leden Dennis Mulder, Kevin van der Valk, Sander Pronk en Jelle van Paassen

 

Kortom, vind je het leuk om mee te doen als gevorderde paddel speler, meld je dan aan individueel of per duo.

Meer informatie over de locatie Plaza Padel Rijswijk vind je via DEZE LINK!

 

Over ANL IT:

BNH-kringlid Necdet Arslan van ANL IT is de trotse hoofdsponsor van het 1e Padel Event van Business Netwerk Haaglanden. Al sinds 1992 biedt ANL IT complete en klantspecifieke IT-oplossingen: van systeem- en netwerkbeheer, een cloud werkomgeving, office 365 tot kantoorautomatisering. ANL migreert data zorgeloos naar de cloud, verzorgt VoIP-oplossingen, snel internet en bewaakt 24/7 de IT-infrastructuur van klanten.