Verbinding BNH leden centraal tijdens ‘BNH PadelEvent+ week’ voor ondernemend Haaglanden!

8, 9 en 11 april 2024 ‘BNH PadelEvent+’ bij Padel Estate Club – Welgelegen – te Rijswijk

Dat sport verbindt, is voor de sponsoren Suzuki Kees Balvert, ANL IT, Intenza en Padel Estate Club van het ‘BNH PadelEvent+’ een belangrijke reden om bij te dragen aan het event dat op 8,9 en 11 april plaats vindt bij Padel Estate Club te Rijswijk. ‘Met daarbij een mooie afsluiting op 11 april voor alle leden met een netwerkborrel & walking diner met directeuren’, aldus Leonard van Spronsen van BNH.

Na een succesvol padelevent in 2023 worden ook in 2024 de messen geslepen tijdens het BNH PadelEvent+. Het belooft wederom een spannende strijd te worden tussen de leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Een strijd waarbij sportiviteit, verbinding en netwerken centraal staan. Wie worden de opvolgers van John Rozenboom en Marjet Groenleer (gevorderden) en Corne Baldwin en Jan Kuyt en Brenda Kuyt-Koelemij (beginners)?

 

Foto (vlnr): Leonard van Spronsen (BNH), Sander Pronk (Intenza), Jordi Goulooze (Suzuki Kees Balvert), Camil Bouwhuis (Padel Estate Club) en Necdet Arslan en Bas Foss (beiden ANL IT)

Dankzij de sponsoren Suzuki Kees Balvert, ANL IT, Intenza en Padel Estate Club zal het dit jaar een meerdaags toernooi worden in twee categorieën, namelijk beginners/licht gevorderden (voorrondes op 8 april) en de gevorderden (voorrondes op 9 april). De locatie waar alle activiteiten plaatsvinden is bij Padel Estate Club – Welgelegen (Laan te Blotinghe 1, 2282 NJ te Rijswijk). Presentator Wilfred Genee zal namens ShowBird deelnemen aan het padeltoernooi.

Leonard van Spronsen over 11 april: ‘De winnaars van 8 en 9 april gaan door naar de kwart- en halve finales op donderdag 11 april. Deze vinden vanaf 16.30 uur op 11 april plaats. Vanaf 17.30 uur is er voor alle partners en leden een heerlijke netwerkborrel met hapjes/drankjes en dan sluiten we vanaf 19.15 uur af met een Walking Diner met Directeuren. Kortom, veel verbinding, sportiviteit en gezelligheid in deze drie dagen’. De sponsoren Jordi Goulooze, Camil Bouwhuis, Necdet Arslan en Sander Pronk hebben er zin in. ‘Sport en netwerk verbindt en dat is precies waar wij graag aan bijdragen’, aldus Necdet Arslan, die onlangs nog verkozen werd tot BNH-netwerker van het jaar.

Alle deelnamevoorwaarden en programma kunt u vinden via de website DEZE LINK!

Mede mogelijk gemaakt door:

      

Terug naar home