Gastlocatie 29 februari De Tuinderij in de prijzen!

De persoonlijk uitnodiging voor de heerlijke en gezellige ledenbijeenkomst van Business Netwerk Haaglanden (BNH) op donderdag 29 februari is nog niet eens de deur uit, maar toch kunnen we het niet laten om een laatste nieuwtje met het netwerk te delen. Onze gastlocatie op 29 februari ‘De Tuinderij’ heeft voor het 2e jaar op rij de Zilveren Award gewonnen van de ANWB-verkiezing ‘Leukste uitje van Zuid-Holland 2024’!  Een mooi moment, waarop alle betrokkenen van De Tuinderij hartstikke trots op mogen zijn! Van harte gefeliciteerd!

Mede-eigenaar en regelmatige bezoeker van de BNH bijeenkomsten Rick van Mil hierover: ‘Wij zijn ontzettend trots en dankbaar voor ieders steun en positieve stemmen. Het was vorige week een geweldige middag bij evenementenlocatie ‘Hart van Holland – Nijkerk’, waar de prijs aan het team werd uitgereikt’.

Foto: ….. and the winner is….. De Tuinderij!!

‘De top bereiken is één ding, maar aan de top blijven is de grote uitdaging’, vertel Rick van Mil. ‘Met elke prijs zijn we heel gelukkig. Er is géén groter compliment dan een publieksprijs! Het geeft aan dat ons aanbod op alle fronten goed gewaardeerd wordt en dat we midden in de samenleving staan. We beschrijven onszelf als gewoon en uniek of ‘gewoon uniek’. Dat wordt gezien. Het is een groot compliment aan ons team’.

En op 29 februari zijn alle partners en leden van BNH te gast op deze unieke locatie. Aanmelden voor de partners en leden van BNH is al mogelijk via DEZE LINK.

#leuksteuitjevanzuidholland #prijs #anwb #bedrijfsuitje #haaglanden #opnaar29februari

www.detuinderij.nl

Terug naar home