Nieuw BNH-lid Arc Avenue decor voor ‘Dinnershow met Directeuren’ op 23 november!

Dat het aantal aanmeldingen voor het eindejaarsfeest ‘Dinnershow met Directeuren’ van Business Netwerk Haaglanden (BNH) op donderdag 23 november alweer ruim boven de honderd aantikt, is niet zo verwonderlijk. Nieuw lid Arc Avenue – van Steven van der Toorn en manager Dave Fisser –  is de uitgelezen locatie voor het spektakel op 23 november.  ‘Onze evenementenlocatie Arc Avenue is perfect voor iedere zakelijk of privé-event.  Of het nu gaat om een intieme borrel, een seminar of een spetterende avond met entertainment voor honderden personen. We zijn dan ook blij om op 23 november BNH te ontvangen’, aldus Van der Toorn en Fisser enthousiast. Welkom bij BNH!

Dit jaar dus een ‘Dinnershow met Directeuren’,  waarbij de rode loper voor alle partners en leden uitgelegd wordt. ‘We zijn blij met de toevoeging van Arc Avenue als nieuw BNH-lid. Iedereen kan dat op 23 november ervaren. Met een heerlijk drie-gangen diner, volop entertainment en een verrassende en verbindende PubQuiz is er weer volop inhoud voor een geslaagde avond’, licht Leonard van Spronsen van BNH toe.

 

 

De avond belooft met alle ingrediënten weer een topavond te worden. Van Spronsen hierover: ‘De partners & leden van BNH staan centraal, waarbij we met QuizQ met uitdagende vragen, een grote dosis humor en een snel spelverloop met diverse, visuele effecten van hoge kwaliteit iedereen van begin tot het eind op het puntje van de stoel zullen houden. En de vragen zijn natuurlijk aangepast aan onze partners & leden, waardoor we uiteindelijk met elkaar een mooi bedrag voor Stichting Ambulance Wens van Kees Veldboer kunnen realiseren. En uiteraard zal Captain Midnight samen met ShowBird deze avond weer zorgen voor passend entertainment’.

 

Het programma op 23 november ziet er als volgt uit:

17.30 uur: Inloop met welkomstdrankjes en amuse

18.30 uur: Aan tafel

18.45 uur: Welkomstwoord en kersttoespraak

19.00 uur: Voorgerecht

19.30 uur: Leden/PubQuiz

20.15 uur: Hoofdgerecht

20.45 uur: Leden/PubQuiz/BNH netwerker van 2023

21.30 uur: Nagerecht en muziek met Captain Midnight en Tina Turner

23.30 uur: Einde Avond

 

Heeft u zich nog niet aangemeld? Ga dan snel naar DEZE LINK.

Tot 23 november!

 

Terug naar home