Bijzondere en voorspoedige ontwikkeling BNH-lid Cemex BV

Bedrijfsbezoek Business Netwerk Haaglanden bij Cemex BV op 21 februari

‘Met Cemex BV maken we een explosieve ontwikkeling door. Dit brengt diverse uitdagingen op het pad. We zijn al sinds 1908 actief. Cemex is een internationale totaalleverancier van hygiëneproducten, persoonlijke beschermingsmiddelen, (medische) disposables en verpakkingen. Onze producten worden dagelijks gebruikt op de werkvloer van organisaties in onder andere de gezondheidszorg, kinderopvang, voedingsindustrie, detailhandel, facilitaire dienstverlening, foodservice, food retail, automotive en wellness’, aldus CEO Alex de Graaf van Cemex BV, lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH) en gastheer van het bedrijfsbezoek van BNH aanstaande dinsdag 21 februari (inloop vanaf 17.00 uur) op zijn locatie in Bleiswijk.

De Graaf vervolgt: ‘We leveren verschillende toonaangevende A-merken aan een diversiteit aan klanten, die verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit en een up-to-date assortiment volgens de actuele marktontwikkelingen en normen op het gebied van (voedsel)veiligheid en hygiëne’, aldus CEO Alex de Graaf. Komende dinsdag 21 februari zijn de leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) te gast op zijn locatie in Bleiswijk en deelt hij zijn visie met de leden tijdens een interessant bedrijfsbezoek.

Foto: CEO Alex de Graaf van Cemex BV – hier samen met zijn vrouw tijdens de Early Christmas Party van BNH afgelopen november – gastheer van het bedrijfsbezoek van BNH op 21 februari

Alex de Graaf heeft een stormachtige periode achter de rug. ‘En dat in het positieve’, aldus de Graaf glimlachend die inmiddels enige jaren lid is van BNH. ‘Corona was voor ons eigenlijk een ongelofelijk drukke periode. ‘Een periode van uitersten: recordomzetten met lege magazijnen, maar ook met de nodige groeistuipen’.

Meer weten over Cemex BV? Ga naar www.cemex.nl

LET OP:

Bent u lid van BNH en heeft u zich nog niet aangemeld voor komende dinsdag 21 februari voor het bedrijfsbezoek? Dan kan dit nog via DEZE LINK!

Locatiegegevens:

Cemex B.V.
Spectrumlaan 5
2665 NM Bleiswijk

 

 

Terug naar home