Cemex BV gastheer tijdens bedrijfs- en ledenbezoek op dinsdag 21 februari

Je houdt het bijna niet bij. Alex de Graaf heeft met zijn bedrijfsactiviteiten met Cemex BV de afgelopen jaren een opmerkelijke groei gerealiseerd. Vooral ook in coronatijd. ‘Een periode van uitersten: recordomzetten met lege magazijnen, maar ook met de nodige groeistuipen’, aldus De Graaf.  Zijn visie over groei en ontwikkeling deelt het lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH) graag met zijn netwerk. Op dinsdag 21 februari 2023 zijn we dan ook met het BNH-netwerk vanaf 17.00 uur te gast voor een bedrijfsbezoek aan de Spectrumlaan 5, 1665 NM te Bleiswijk.

CEO Alex de Graaf verduidelijkt: ‘Met Cemex BV maken we een explosieve ontwikkeling door. Dit brengt diverse uitdagingen op het pad. We zijn al sinds 1908 actief. Cemex is een internationale totaalleverancier van hygiëneproducten, persoonlijke beschermingsmiddelen, (medische) disposables en verpakkingen. Onze producten worden dagelijks gebruikt op de werkvloer van organisaties in onder andere de gezondheidszorg, kinderopvang, voedingsindustrie, detailhandel, facilitaire dienstverlening, foodservice, food retail, automotive en wellness. We leveren verschillende toonaangevende A-merken aan een diversiteit aan klanten, die verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit en een up-to-date assortiment volgens de actuele marktontwikkelingen en normen op het gebied van (voedsel)veiligheid en hygiëne.

 

Foto: CEO Alex de Graaf van Cemex BV, gastheer van het bedrijfsbezoek van BNH op 21 februari

 

Programma bedrijfsbezoek:

17.00-17.20 uur: Inloop & ontvangst met welkomstdrankje/hapje

17.20-17.35 uur: Kort welkomstwoord + introductie Cemex BV

17.35-18.00 uur: Rondleiding

18.00-19.00 uur: Netwerken onder genot van hapje/drankje

 

 

Aanmeldingsvoorwaarden:

Dit bedrijfsbezoek is toegankelijk voor alle partners & leden van Business Netwerk Haaglanden. U dient zich formeel aan te melden via de website. Ná aanmelding ontvangt u een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

De directie van Business Netwerk Haaglanden behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van BNH. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkhaaglanden.nl

 

AANMELDEN Bedrijfsbezoek Business Netwerk Haaglanden bij Cemex BV op dinsdag 21 februari 2023 van 17.00-19.30 uur