Nieuwe branding Elephant….

‘Van click naar klik’

Aangepaste naam en nieuw logo zijn het gevolg van de nieuwe branding van Elephant, al jaren lid van Business Netwerk Rijnmond (BNR). Commercieel directeur Jeroen Romeijnders hierover: ‘We hebben de naam aangepast van Digitaal Bureau Elephant naar gewoon Elephant’

Romeijnders licht nader toe: ‘We bestaan uit een kudde van 25 digitale experts, die verder kijken dan alleen een website. Al 15 jaar combineren wij techniek en merkbeleving tot digitale oplossingen die je klanten raken en je merk online laten groeien. Onze expertise loopt uiteen van maatwerk CMS en digital recruitment tot e-commerce platforms en webapplicaties, altijd met als doel een digitale beleving te ontwikkelen die past bij jouw merk en doelgroep’.

Foto: van click naar klik met de enthousiaste groep van BNR-lid Elephant

Sinds eind september is Elephant live gegaan met het nieuwe logo en daarmee ook de nieuwe branding. Met de kernwaarden – betrokken, verrassend en doelgericht – wordt de basis van de aanpak gevormd.  ‘Met een slimme strategie, innovatieve technieken en krachtig design, verbinden we ieder merk met de wereld.  Daarbij is elke click een kans voor een échte klik. Een website, e-commerce platform of webapplicatie is altijd onderdeel van een groter geheel. Om dit geheel te zien, willen we ook de doelgroep van onze klant begrijpen. Want een click is snel, maar een echte klik is magisch’, aldus Jeroen Romeijnders.

Meer weten? Ga dan naar www.elephantcs.nl of neem contact op met Jeroen Romeinders via jeroen@elephantcs.nl

#netwerk #ledennieuws #verbinden #business #rijnmond

Business Netwerk Rijnmond | Marjan van Berkel | Steven Corijn

Terug naar home